Ford Kuga Plug-In Hybrid: Πόσα ευρώ γλυτώνεις στα τρία χρόνια οδήγησης 

Μείωση στο ελάχιστο στις στάσεις για ανεφοδιασμό και  τις εκπομπές ρύπων

Ford Kuga Plug-In Hybrid κόστος χρήσης οικονομία

Τη χρονιά που πέρασε οι οδηγοί των Kuga Plug-In Hybrid εξοικονόμησαν ο καθένας 1.100 kg CO2 σε σύγκριση με ένα ισοδύναμο σύστημα κίνησης με βενζινοκινητήρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Η ανάλυση ανώνυμων δεδομένων της Ford καταδεικνύει ότι οι πελάτες φόρτισαν το Kuga τους στο 71% των ημερών οδήγησης και έκαναν πλήρη χρήση της ευελιξίας του υβριδικού συστήματος κίνησης στις καλοκαιρινές εκδρομές τους.

Το Kuga αναδείχτηκε το 2021 ως το best-seller μοντέλο της Ευρώπης στην κατηγορία των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων προσφέροντας την καλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, τις χαμηλότερες συνδυασμένες εκπομπές CO2. 


Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει επίσης χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με βασικούς ανταγωνιστές της κατηγορίας του με πιθανή εξοικονόμηση πάνω από 1.800€ σε μία τυπική περίοδο τριών ετών/60.000 km, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, το μειωμένο κόστος συντήρησης και την υψηλή αξία μεταπώλησης. 5


Η γκάμα των πλήρως ηλεκτρικών, plug-in υβριδικών, αμιγώς υβριδικών και ήπια υβριδικών οχημάτων Ford περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα Mustang Mach-E και Mustang Mach-E GT, Kuga Hybrid, Mondeo Hybrid, S-MAX Hybrid, Galaxy Hybrid, Explorer Plug-In Hybrid καθώς και τα Puma, Fiesta και Focus EcoBoost Hybrid.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top