Stellantis: Θα «ρίξει» 30 δισεκατομμύρια ευρώ στην ηλεκτροκίνηση  

Θα αποκαλύψει οκτώ νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

Stellantis επενδύσεις ηλεκτροκίνηση

Το ταξίδι της Stellantis ξεκίνησε μόλις πριν από 12 μήνες με μια εδραιωμένη παρουσία σε τρεις ισχυρές περιοχές – Ευρώπη, Βόρειο Αμερική και Λατινική Αμερική – και επιπλέον με αναξιοποίητες δυνατότητες σε σημαντικές αγορές όπως η Κίνα, η Αφρική, η Μέση Ανατολή, η Ωκεανία και η Ινδία.

Με βιομηχανικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 30 χώρες, η εταιρεία έχει την δυνατότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των καταναλωτών και να παρέχει αυτοκίνητα και υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας σε περισσότερες από 130 αγορές.


Λανσάρει με επιτυχία περισσότερα από 10 νέα προϊόντα το 2021 συμπεριλαμβανομένων των: Citroën C4, Fiat Pulse, DS 4, DS 9, Jeep Commander, Grand Cherokee/Grand Cherokee L, Wagoneer/Grand Wagoneer, Maserati MC20, Opel Mokka, Rocks-e και Peugeot 308.


Προγραμματίζει επενδύσεις άνω των 30 δισεκατομμυρίων € έως το 2025 για την εκτέλεση στρατηγικών ηλεκτροκίνησης και λογισμικού που υποστηρίζουν τις 14 ιστορικές της μάρκες και τη στροφή για να γίνει μια εταιρεία βιώσιμης τεχνολογίας και κινητικότητας, χτίζοντας παράλληλα ένα καινοτόμο και ισχυρό οικοσύστημα με στρατηγικές συνεργασίες.

Αποκαλύπτει μία φιλόδοξη στρατηγική ηλεκτροκίνησης διαθέτοντας ήδη 33 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων van με κυψέλες καυσίμου και επιπλέον 8 ηλεκτρικά οχήματα που θα αποκαλυφθούν στους επόμενους 18 μήνες, αλλά και συνεργασίες με τις Automotive Cells Company, Factorial Energy, LG Energy Solution, Samsung SDI και Vulcan Energy.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top