BMW M High-Performance: «Γκάζωσαν» και στις πωλήσεις 

Οι επιδόσεις πουλάνε 

BMW M High-Performance πωλήσεις

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η BMW M GmbH ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στις κατηγορίες οχημάτων επιδόσεων και υψηλών επιδόσεων. Πράγματι, η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις ρεκόρ και για το 2021. Συνολικά 163.542 οχήματα BMW M παραδόθηκαν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο πέρσι, αύξηση 13% συγκριτικά με τα αποτελέσματα του 2020. Η αύξηση αυτή κατανεμήθηκε εξ ίσου μεταξύ των σπορ High-Performance και Performance μοντέλων που κατασκευάζει η BMW M GmbH, με αμφότερες τις προϊοντικές κατηγορίες να αυξάνουν τις πωλήσεις τους σε νέα επίπεδα. 

Οι μεγαλύτεροι συντελεστές ανάπτυξης στην σπορ High-Performance κατηγορία ήταν οι νέες BMW M3 και BMW M4 που λανσαρίστηκαν την άνοιξη του 2021. Βασισμένη στη φιλοσοφία ενός αυτοκινήτου που εστιάζει ξεκάθαρα στο δυναμισμό, το συναίσθημα και σε μία πρωτοφανή ποικιλία μοντέλων, η νέα BMW M3 Sedan και η νέα BMW M4 Cabrio  πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ξεκίνημα. Η πιο πρόσφατη γενιά του μοντέλου είναι η πρώτη που προσφέρει δύο επίπεδα ισχύος (το μέγιστο 375 kW/510 hp), σύστημα τετρακίνησης M xDrive και δυνατότητα επιλογής εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή οκτατάχυτου M Steptronic.

Ισχυρή συμβολή στην αύξηση των πωλήσεων των High-Performance μοντέλων της BMW M GmbH είχαν η BMW X5 M Competition και η BMW X6 M Competition Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς του μοντέλου την προηγούμενη χρονιά, οι χαρισματικές High-Performance σπορ εκδόσεις των κατηγοριών Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupé – και οι δύο με V8 κινητήρα απόδοσης 460 kW/625 hp V8 – αύξησαν εκ νέου τις πωλήσεις τους το 2021.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top