“Mazda CX-30: Made to inspire” με τον Σωτήρη Κοντιζά κατακτά την Αμερική

Σαρώνει τα βραβεία

Mazda CX-30 Made to inspire Σωτήρης Κοντιζάς

Η Mazda Autoone, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη,  μαζί με τον γνωστό σεφ Σωτήρη Κοντιζά έχουν συμπληρώσει 7 μήνες συνεργασίας, δημιουργώντας από την πρώτη κιόλας στιγμή μια αυθεντική σχέση που εμπνέει.Προϊόν αυτής της έμπνευσης αποτέλεσε και η πιο πρόσφατη βίντεο-ιστορία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσίαζε μια άλλη – άγνωστη στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού – πτυχή του απαιτητικού κριτή του Master Chef. Την μουσική του παιδεία και την αγάπη του για το πιάνο.

Το βίντεο με τίτλο “Made to Inspire” αφορούσε το CX-30, το πολυβραβευμένο SUV της Mazda, παρουσιάζοντας το πώς απελευθερώνει και τελικά εμπνέει τον οδηγό του, τον  κ. Κοντιζά, να αποκαλύψει ακόμη ένα ταλέντο που διαθέτει, αυτό της μουσικής. Η διαδικτυακή καμπάνια απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και εντυπωσίασε από την αρχή, δίνοντας την ώθηση στους συντελεστές του βίντεο να διεκδικήσουν διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, η οποία και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Η καμπάνια μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 5 διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου σε Αμερική και Καναδά, ενώ είναι και φιναλίστ στα Red Movie Awards στη Γαλλία, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. 

Οι διακρίσεις που έχει αποσπάσει είναι:
Best Commercial/promotional video 11/2021 - Top Shorts Film Festival 
Best Commercial 11/2021 - Oniros – New York Film Awards 
Best Advertising 12/2021- Phoenix International Short Film Festival
Best Commercial 12/2021- Los Angeles Film Awards
Best Commercial 12/2021 - New York International Film Festival

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top