Kia Concept EV9 :Το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV 

Δείχνει...πολλά 

Kia Concept EV9 παρουσίαση

Έχοντας λανσάρει πρόσφατα το EV6 το οποίο απολαμβάνει μεγάλη διεθνή αναγνώριση, η Kia Corporation ενθουσίασε τους επισκέπτες στην έκθεση στο Λος Άντζελες και στο AutoMobility LA με την αποκάλυψη του πλήρως ηλεκτρικού της SUV concept, του Kia Concept EV9. 


Αντικατοπτρίζοντας την εξωτερική σχεδίαση, το εσωτερικό του Concept EV9 έχει επίσης επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τον σχεδιαστικό πυλώνα «Bold for Nature» της Opposites United.  Μια διαδραστική εξαιρετικά ευρεία οθόνη 27 ιντσών συνδέει στο Concept EV9 τον πραγματικό κόσμο με τον εικονικό, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί όλες τις απαιτήσεις οδηγού και επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των πολυμέσων, του κλιματισμού και των λειτουργιών άνεσης.

Το πλήρως ηλεκτρικό SUV διαθέτει τρεις  καινοτόμες λειτουργίες εσωτερικού που αποτυπώνουν διαφορετικές καταστάσεις και απαιτήσεις ταξιδιού. Η λειτουργία Active Mode λειτουργεί όταν το Concept EV9 βρίσκεται εν κινήσει, διασφαλίζοντας ότι ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν μια βέλτιστη οδηγική εμπειρία μέσα στο πλήρως ηλεκτρικό SUV. 

Οι δύο άλλες λειτουργίες αφορούν στο Concept EV9  όταν δεν κινείται.  Η λειτουργία Pause Mode τροποποιεί τον εσωτερικό χώρο ώστε να μοιάζει περισσότερο με ένα σαλόνι first-class, δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να αλληλοεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή επωφελούνται από το φως που εισέρχεται από την μεγάλη πανοραμική οροφή. Σε αυτή τη λειτουργία, τα καθίσματα εναλλάσσονται για να μπορούν οι επιβάτες που κάθονται στην πρώτη και στην τρίτη σειρά να αντικρίζουν ο ένας τον άλλον. Τα καθίσματα της δεύτερης σειράς διπλώνουν και γίνονται τραπέζι, ολοκληρώνοντας την first-class διάταξη σαλονιού.


Η δεύτερη λειτουργία σε στάση είναι η Enjoy Mode, η οποία διαμορφώνει το εσωτερικό σε έναν χώρο διαλλείματος με μια κυκλική διαμόρφωση των καθισμάτων των τριών σειρών. Σε αυτή τη λειτουργία, η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει, δίνοντας σε όλους τους επιβάτες την ευκαιρία να επικοινωνούν με το εξωτερικό περιβάλλον και να κοιτούν μπροστά και πέρα ​​από το όχημα ενώ κάθονται άνετα μέσα στο πλήρως ηλεκτρικό SUV.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top