Γιατί στο Citroen Berlingo μπαίνει περισσότερο φως   

Φως και πρακτικότητα μαζί   

Citroen Berlingo οροφή

Το νέο Citroën Berlingo διατηρεί ατόφια όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων γενιών, διαθέτοντας ταυτόχρονα ένα περισσότερο φωτεινό εσωτερικό. Το Modutop περιλαμβάνει έναν αποθηκευτικό χώρο οροφής που είναι προσβάσιμος από τα πίσω καθίσματα ή από το πορτμπαγκάζ,και μία διαφανή αψίδα που ενισχύεται από το φυσικό φως σε όλο το μήκος της οροφής φωτίζοντας ταυτόχρονα και το εσωτερικό του χώρου αποθήκευσης.

Το Modutop  προσφέρει ακόμη περισσότερο φυσικό φως εφόσον συνοδεύεται και από την τεράστια ηλιοροφή η οποία διαθέτει και ηλεκτροκίνητη κουρτίνα ηλιοπροστασίας.

Το νέο Berlingo διαθέτει κινητήρες εκδόσεων βενζίνης και diesel που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, παραμένοντας ταυτόχρονα και ιδιαίτερα φιλικοί προς το περιβάλλον.
Το νέο Citroën Berlingo σηματοδοτεί επίσης και την υιοθέτηση του νέου αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων (EAT8), για ιδανικό επίπεδο άνεσης στην οδήγηση.
Βενζινοκινητήρες, σειρά PureTech : 1.2L PureTechS&S 110 ή 130 ίππων με κιβώτιο EAT8.
Κινητήρες Diesel, σειρά BlueHDi : 1.5L BlueHDiS&S 75, 100, ή 130 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο BVM6 ή αυτόματο EAT8.Το νέο Citroen Berlingo προσφέρεται σε τιμές από 20700 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top