Το SEAT Leon παρέλαβε το τρόπαιο “Best Buy Car of Europe 2021” στο AUTOBEST

Ποιοι το ψήφισαν και για ποιους λόγους

SEAT Leon Βραβείο Buy Car of Europe 2021 AUTOBEST

H SEAT παρέλαβε το τρόπαιο AUTOBEST για το “Best Buy Car of Europe”, που κατέκτησε το SEAT Leon στα τέλη του 2020. Η 20η τελετή AUTOBEST Gala Awards πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη και συγκέντρωσε πάνω από 150 καλεσμένους από 34 διαφορετικές χώρες, καθώς τα τρόπαια απονέμονται αυτοπροσώπως στους νικητές των κατηγοριών.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 32 κριτές - αναγνωρισμένους δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη. Είναι η δεύτερη φορά στα 70 χρόνια ιστορίας της SEAT που η εταιρεία κατακτά το βραβείο. Το 2017 το SEAT Ateca κατέκτησε το ίδιο βραβείο, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην κατασκευή εξαιρετικών οχημάτων.

Το SEAT Leon προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα συνδεσιμότητας, καθιστώντας το, το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο της μάρκας. Επιπλέον κινητήρες βενζίνης (TSI), diesel (TDI), Compressed Natural Gas (TGI), ήπιου υβριδικού (eTSI) και plug-in hybrid (e-HYBRID) προσφέρουν στους οδηγούς ένα όχημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.Προσθέστε την ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων διαθέσιμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και τα πέντε αστέρια του Euro NCAP 2020 και το SEAT Leon είναι ένα από τα καλύτερα οχήματα στην κατηγορία του. 

Ο θεσμός του βραβείο AUTOBEST είναι από τους πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη από την θέσπιση του το 2001. Οι 32 δημοσιογράφοι που απαρτίζουν τον θεσμό είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη γκάμα των κινητήρων του SEAT Leon -συμπεριλαμβανομένης της plug -in υβριδικής έκδοσης - κατά τη διάρκεια του τελικού, που γιορτάστηκε στην Αυστρία στις αρχές Νοεμβρίου 2020.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top