Η τιμή της νέας Honda CRF250R

Ισχυρότερη από ποτέ

Honda CRF250R 2021 τιμή Ελλάδα

Για το 18YM, η CRF250R ανανεώθηκε εκτενώς στο πλαίσιο της φιλοσοφίας ‘Absolute Holeshot’ της 17YM CRF450R, κληρονομώντας το πλαίσιο έβδομης γενιάς, τη νέα γεωμετρία και την ανάρτηση Showa. Επίσης, ‘οπλίστηκε’ με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής (DOHC) με δυνατότητα επιλογής χαρτογράφησης της απόδοσης ισχύος του κινητήρα. 


Μόλις ένα χρόνο μετά από την πλήρη αλλαγή του μοντέλου, η 19YM CRF250R απέκτησε αυξημένη ροπή στις χαμηλές στροφές, χάρη στην εκτενή αναβάθμιση στην εισαγωγή και την εξαγωγή καθώς και HRC launch control, ανανεωμένες δαγκάνες εμπρός φρένου και τιμόνι Renthal που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις. Το 20YM προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα εξέλιξης, με το πλαίσιο και το ψαλίδι της 19YM CRF450R και αύξηση ισχύος στις μεσαίες στροφές.

Τώρα, για το 22YM, η CRF250R ανανεώνεται για μία ακόμα φορά και γίνεται ‘Ισχυρότερη από Ποτέ’ με αναβαθμίσεις στο πλαίσιο που κληρονόμησε από την 21YM CRF450R, το οποίο την καθιστά ακόμα πιο ικανή και ευέλικτη. Επιπλέον η αυξημένη ροπή αξιοποιεί άριστα το νέο πλαίσιο, ενώ βελτιωμένα είναι και τα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας.Η νέα CRF250R MY22 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική της τιμή είναι 9.100 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top