H Bentley χρησιμοποιεί τα καλύτερα δέρματα στα αυτοκίνητα της

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Bentley δέρματα επενδύσεις αυτοκίνητα

Η Bentley Motors κάνει ένα νέο βήμα στο ταξίδι της στρατηγικής “Beyond100”, προς την ενίσχυση της αειφορίας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον των προϊόντων και των υλικών της, συμμετέχοντας στο Leather Working Group (LWG), ως πρώτη εκπρόσωπος παγκοσμίως από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Το LWG αποτελείται από κατασκευαστές δέρματος, προμηθευτές, τεχνικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και διάσημα brands από πολλούς κλάδους, πλέον και από το αυτοκίνητο. Καταστατικός στόχος του είναι η βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων στη βιομηχανία δέρματος, με εφαρμογή σαφών κριτηρίων βέλτιστων πρακτικών και αυστηρών προτύπων ελέγχου που παρακολουθούνται από ανεξάρτητους φορείς.

Η Bentley είναι πλέον πλήρως εγκεκριμένο μέλος του LWG και θα διασφαλίσει ότι μέχρι τις αρχές του 2022, όλα τα δέρματα που χρησιμοποιούνται στη γραμμή παραγωγής θα προέρχονται από προμηθευτές και βυρσοδεψεία που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία ελέγχου του LWG, με τελικό στόχο την επίτευξη του “χρυσού προτύπου LWG” μέσω μιας κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών.

Η Bentley προμηθεύεται τα καλύτερα δέρματα στην Ευρώπη, αποκλειστικά και μόνο ως υποπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων. Οι τεχνίτες της είναι πλήρως εκπαιδευμένοι ώστε να διασφαλίζεται η ελαχιστοποίηση των αποβλήτων κατά την κατασκευή της δερμάτινης καμπίνας μίας Bentley. Το δέρμα είναι γνωστό ότι είναι ένα υλικό που αντέχει στο χρόνο. Πάνω από το 80% των αυτοκινήτων της Bentley που κατασκευάστηκαν ποτέ, εξακολουθούν να κυκλοφορούν σήμερα, με την πλειοψηφία τους να φέρουν τα γνήσια δερμάτινα καθίσματά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top