Αποκαλύπτουμε το επαγγελματικό βαν Nissan Townstar

Έρχεται με βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό

Nissan Townstar κινητήρες παρουσίαση

Κατασκευασμένο για βέλτιστη απόδοση και ευελιξία σε αστικά περιβάλλοντα, το ολοκαίνουργιο Townstar διαθέτει δύο κινητήριες εκδόσεις σε διαμόρφωση van και combi (επιβατικό) για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Η έκδοση με τον 1,3 λίτρων κινητήρα βενζίνης, είναι πλήρως συμβατή με τους τελευταίους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d-Full και αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής, προσφέροντας ταυτόχρονα ισχύ και απόδοση.
Από την άλλη πλευρά, έχοντας ως θεμέλιο την πλούσια τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά LCVs, το αμιγώς  ηλεκτρικό ολοκαίνουργιο Townstar θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 44kWh και προηγμένη τεχνολογία. Συνδυάζει έξυπνη διαχείριση ενέργειας και αποτελεσματική θερμική ψύξη μπαταρίας σε ένα βελτιστοποιημένο πακέτο. Το νέο βαν έρχεται για να ξεπεράσει τις δυνατότητες εμβέλειας του e-NV200 και θα προσφέρει 245 Nm ροπής και εμβέλεια 285 χιλιόμετρων (εκκρεμεί Έγκριση Τύπου).


Σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο καθημερινό πρόγραμμα του επαγγελματία, το ολοκαίνουργιο Townstar εισάγει τεχνολογία 20+ λειτουργιών στην γκάμα των LCVs της Nissan.Βολικές λειτουργίες συνδεσιμότητας, όπως το E-Call, τα Apple CarPlay/Android Auto και η ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις από το λανσάρισμα, με περαιτέρω βελτιωμένες Συνδεδεμένες Υπηρεσίες διαθέσιμες από το λανσάρισμα της αμιγούς ηλεκτρικής έκδοσης.Αυτές οι συνδεδεμένες υπηρεσίες θα απεικονίζονται μέσω μιας οθόνης αφής 8 ιντσών, η οποία συνδέεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών μπροστά από τον οδηγό,  στο αμιγώς ηλεκτρικό ολοκαίνουργιο Townstar.

Με ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ασφάλειας και προηγμένα χαρακτηριστικά υποστήριξης οδηγού, όπως το Side Wind Assist και το Trailer Sway Assist, το ολοκαίνουργιο Townstar προσφέρει μια καθησυχαστική και σίγουρη εμπειρία στο τιμόνι. Το Έξυπνο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση και Υποβοήθηση Πεζών και Ποδηλατών, καθώς και η Hands-Free Στάθμευση και το Έξυπνο Cruise Control, θέτουν το Townstar στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας.
Η Nissan ενσωματώνει το Around View Monitor (AVM) για πρώτη φορά στην κατηγορία των μικρών φορτηγών, προσφέροντας αυτήν την τεχνολογία αιχμής. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό καμερών, το σύστημα εμφανίζει μια επισκόπηση 360 μοιρών της περιοχής γύρω από το όχημα.  
 Οι οδηγοί του αμιγώς ηλεκτρικού, ολοκαίνουργιου Townstar, θα απολαύσουν και το καινοτόμο προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT. Υποστηρίζοντας τους αυτοκινητιστές που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο, αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο όχημα να επιβραδύνει αυτόματα μέχρι την πλήρη στάση και να επιταχύνει ακολουθώντας το προπορευόμενο όχημα, καθώς και να το κρατήσει στο κέντρο της λωρίδας,  ακόμη και σε μια μικρή στροφή.


Η Nissan επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει ποιότητα και αξιοπιστία, με τους ιδιοκτήτες σε όλη τη γκάμα των LCVs της εταιρείας,  να επωφελούνται από την κορυφαία στον κλάδο, πανευρωπαϊκή 5ετή εγγύηση ή 160.000 χιλιομέτρων, εκτός από την οκταετή εγγύηση ή  160.000 χλμ για την μπαταρία.Η εγγύηση συμπεριλαμβάνει μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος, την  βαφή και την οδική βοήθεια, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη για επιπλέον ξεγνοιασιά στον επαγγελματία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top