Ποια ελαστικά φοράει το VW Atlas Cross Sport GT Concept

Για ένα μοντέλο που έχει πάνω από 300 άλογα

VW Atlas Cross Sport GT Concept ελαστικά YOKOHAMA

Η Yokohama  ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το "ADVAN Sport V105" έχει επιλεγεί από τη Volkswagen της Αμερικής ως ελαστικό στο Atlas Cross Sport GT Concept, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο. Το πρωτότυπο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ελαστικά διαστάσεων 285/35ZR22 106Y.

Βασισμένο στο Atlas Cross Sport της Volkswagen για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, το Atlas Cross Sport GT Concept είναι ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων με κινητήρα TSI 2.0 λίτρων, αποδίδοντας περισσότερους από 300 ίππους. Το πρωτότυπο μοντέλο έχει επανασχεδιαστεί με βάση το εσωτερικό των 5 θέσεων του τρέχοντος μοντέλου παραγωγής, έχοντας πλέον μια διαμόρφωση 4 θέσεων και διαθέτει το εντυπωσιακό χρώμα αμαξώματος "Kingfisher Blue".

Το "ADVAN Sport V105" είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων που αναπτύχθηκε από την βιομηχανία ελαστικών Yokohama, κυρίως για χρήση σε αυτοκίνητα με υψηλή ιπποδύναμη. Το "ADVAN Sport V105" έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στις άριστες οδηγικές επιδόσεις του οχήματος, παρέχοντας παράλληλα ανώτερο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top