Οι τιμές του νέου ηλεκτρικού σκούτερ PIAGGIO

Ποια είναι η αυτονομία του 

PIAGGIO 1 ηλεκτρικό σκούτερ αυτονομία τιμή

Tο Piaggio 1 συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του πλέον σύγχρονου e-scooter – ευελιξία και μικρό βάρος για καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, σε συνδυασμό με μινιμαλισμό και πρακτικότητα – με την ποιότητα και την αξιοπιστία των σκούτερ Piaggio.

Πάνω απ’ όλα, αυτό σημαίνει ασφάλεια, η οποία οφείλεται σε ένα στιβαρό πλαίσιο και αναρτήσεις που σχεδιάστηκαν για μέγιστη απόλαυση στην οδήγηση, αλλά και ελκυστική σχεδίαση και μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Σημαίνει επίσης, άνεση και πολύ μεγάλη ευκολία χειρισμού, καθώς και πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, φωτισμό full LED και σύστημα εκκίνησης keyless.


Το Piaggio 1 είναι επίσης, το μόνο e-scooter στην κατηγορία, με μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full-jet.To Piaggio 1 είναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στον πίσω τροχό: η ταχύτητα της έκδοσης moped έχει περιοριστεί στα 45 χλμ./ώρα με την ισχύ να φτάνει στα 1,2 kW, ενώ η έκδοση 1 Active διαθέτει μονάδα που αποδίδει 2 kW.
Σε όλες τις εκδόσεις, η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα και αφαιρείται εύκολα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Επίσης, είναι φορητή, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα για φόρτιση, στο σπίτι ή το γραφείο.
Υπάρχουν τρεις εκδόσεις Piaggio 1, με δύο διαφορετικούς τύπους μπαταρίας:

Piaggio 1
Ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως και 55 χλμ. σε λειτουργία ECO*, έως 48 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)
Το Piaggio 1 διατίθεται και σε έκδοση με τελική ταχύτητα 25 km/h, που οδηγείται χωρίς άδεια οδήγησης από πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 15 ετών.

Piaggio 1+
Ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως και 100 km σε λειτουργία ECO*, έως 68 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)

Piaggio 1 Active
Ταχύτητα 60 km/h, αυτονομία έως και 85 χλμ. σε λειτουργία ECO*, έως 66 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)


Το Piaggio 1 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Piaggio, με ιδιαίτερα ανταγωνιστική προτεινόμενη τιμή λιανικής:
Piaggio 1: 2.690 €
Piaggio 1+: 3.090 €
Piaggio 1 Active: 3.290 €

Για την αγορά οποιασδήποτε έκδοσης του Piaggio 1 μπορείτε να επωφεληθείτε από το οικολογικό bonus του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ: 20% επί της λιανικής τιμής προ φόρων και δυνατότητα επιπλέον επιδότησης 400 € σε περίπτωση απόσυρσης ή/και 500 € σε περίπτωση ΑΜΕΑ/Πολυτέκνων


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top