AVIN: Φύγαμε για διακοπές με το πρόγραμμα «ΓΕΜΙΖΩ – ΚΕΡΔΙΖΩ»

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα πρατήρια AVIN

AVIN

Από σήμερα και για όλο τον Αύγουστο, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς που κερδίζουν 15 πακέτα διακοπών και 100 prepaid κάρτες αξίας 50 ευρώ η κάθε μία.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με 30 λίτρα καυσίμων κίνησης AVIN και κάνοντας χρήση του προγράμματος AVIN Κερδίζω, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 15 πακέτα 3ήμερων διακοπών σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα ή μία από τις 100 prepaid κάρτες αξίας 50€ για εξαργύρωση στα πρατήρια AVIN, στα καταστήματα Agora.

Κάθε πακέτο διακοπών περιλαμβάνει τρεις all inclusive διανυκτερεύσεις για μία οικογένεια, σε προορισμούς όπως Κέρκυρα, Πελοπόννησο και Χαλκιδική.

Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την αγορά με χρήση του προγράμματος AVIN Κερδίζω. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN που διαθέτουν το πρόγραμμα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.avinoil.gr/.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top