Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα οι νέες APRILIA RS 125 και Tuono 125 

Ποιο πακέτο υπηρεσιών εξασφαλίζει υψηλές τιμές μεταπώλησης

APRILIA RS 125  Tuono 125  τιμές Ελλάδα

Οι νέες APRILIA RS 125 και Tuono 125 είναι οι νεότερες κληρονόμοι της παράδοσης της Aprilia στη δημιουργία κορυφαίων μοτοσυκλετών 125 κ.εκ., τις οποίες κατασκευάζει εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Οι μοτοσυκλέτες σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη διασκέδαση σε νεαρής ηλικίας αναβάτες. Για την κατασκευή τους έχει αξιοποιηθεί η τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει η Aprilia Racing, έχοντας κατακτήσει μόνο στην κατηγορία των 125 κ.εκ. 10 παγκόσμια πρωταθλήματα αναβατών, 10 παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών και 151 νίκες.


Oι νέες APRILIA RS 125 και Tuono 125 είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Aprilia.​​​​​​​Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 5.270€ για την RS 125 και 4.870 € για την Tuono 125, ενώ και για τις δύο εκδόσεις περιλαμβάνεται στην τιμή ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.
Για τις RS 125 και Tuono 125, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprilia, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:
2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.
4 χρόνια οδική βοήθεια.


Η Aprilia RS 125 είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα. Το Aprilia Black, έναν συναρπαστικό συνδυασμό μαύρου, κόκκινου και η φωτεινή απόχρωση Sintesi Blue. Η RS 125 είναι διαθέσιμη και στην έκδοση GP Replica με γραφικά που αντλούν έμπνευση από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP MotoGP. Αυτή η έκδοση διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, ηλεκτρονικό κιβώτιο με σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (quick shift) και κάλυμμα της σέλας συνεπιβάτη για τη δημιουργία μονόσελου.

Η Aprilia Tuono 125 είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα. Το Aprilia Black, χαρακτηρίζεται από τον συναρπαστικό συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος. Το Lightning White αποτελείται από έναν εξαιρετικής αισθητικής συνδυασμό λευκού ματ και γκρι χρώματος. Το πιο “σκοτεινό” Arrow Gray συνδυάζει γυαλιστερό γκρι και μαύρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top