Εκπλήξεις από την BMW μέσα στο καλοκαίρι 

Ποιες εκδόσεις έρχονται 

BMW καλοκαίρι 2021 νέα μοντέλα εκδόσεις

Από το καλοκαίρι του 2021, νέα κινητήρια σύνολα, ειδικός εξοπλισμός και πρόσθετες σχεδιαστικές πινελιές για το εξωτερικό και το εσωτερικό θα αυξήσουν την οδηγική απόλαυση, την άνεση και τον εξατομικευμένο χαρακτήρα για ένα μεγάλο αριθμό μοντέλων BMW. Από τον Ιούλιο του 2021, θα κυκλοφορήσουν τρεις νέες εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 4 Coupe, ενώ ένας εν σειρά εξακύλινδρος κινητήρας diesel διατίθεται τώρα για την BMW Σειρά 4 Cabrio. Επιπλέον, πρόσθετα εξωτερικά χρώματα και επενδύσεις καθισμάτων θα προσφέρονται για μοντέλα της BMW Σειράς 3 και Σειράς 4.


Επιπλέον, από το καλοκαίρι του 2021, θα διατίθενται νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί για τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupe και αρκετά μοντέλα θα φέρουν μία αναβαθμισμένη έκδοση του Lane Departure Warning με πρόσθετες λειτουργίες. Προαιρετικός, αυτόματος έλεγχος κλιματισμού 4 ζωνών, στο μέλλον, θα περιλαμβάνει ένα φίλτρο νανοσωματιδίων για τις BMW Σειρά 5, BMW Σειρά 6 Gran Turismo και BMW M5.

Τα plug-in υβριδικά μοντέλα της BMW Σειράς 5 Touring μπορούν επίσης να εφοδιάζονται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και – όπως οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις της BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 5 Sedan, BMW Σειράς 7 και BMW X5 – θα περιλαμβάνουν νέες στιλιστικές πινελιές εσωτερικού και εξωτερικού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top