Σκληρές δοκιμές της νέας BMW Σειρά 2 Coupé 

Πότε έρχεται 

BMW Σειρά 2 Coupé δοκιμές

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé βρίσκεται στην τελική ευθεία που οδηγεί στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης. Η τελευταία φάση της διαδικασίας εξέλιξης για τη μαζική παραγωγή της νέας BMW Σειράς 2 Coupé έχει ξεκινήσει με δυναμικές δοκιμές και ρυθμίσεις των συστημάτων κίνησης και ανάρτησης υπό αγωνιστικές συνθήκες. Το δίθυρο compact σπορ αυτοκίνητο έχει πολυάριθμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, μοναδικά στην πολυτελή compact κατηγορία, που συντονίζονται προσεκτικά κατά τη διάρκεια των test drives, στοχεύοντας σε μία σπορ και συναισθηματική οδηγική εμπειρία. 


Η δέσμευση της νέας BMW Σειράς 2 Coupé να προσφέρει την πιο δυναμική συμπεριφορά στην κατηγορία ενσαρκώνεται κυρίως με την έκδοση BMW M στην κορυφή της γκάμας. Η κορυφαία BMW M240i xDrive Coupé (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 8,2 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 186 g/km, προκαταρτική τιμή σύμφωνα με το πρότυπο WLTP) αξιοποιεί τη ροπή ενός εξαιρετικά ισχυρού, εν σειρά εξακύλινδρου βενζινοκινητήρα με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo.

Μέσα από έναν συνδυασμό άμεσης απόκρισης και δίψας για επιδόσεις, ο κινητήρας παράγει μέγιστη ισχύ 275 kW/374 hp και συνεργάζεται με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport. Το μοντέλο BMW M μεταφέρει την ισχύ του στο δρόμο μέσω του έξυπνου συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive. Διατηρώντας τη φιλοσοφία ενός οπισθοβαρούς συστήματος τετρακίνησης, η σχεδίαση αυτή διασφαλίζει την πασίγνωστη οδηγική απόλαυση BMW σε συνδυασμό με μία κατανομή ισχύος που προσαρμόζεται τέλεια σε δυσμενείς οδικές και καιρικές συνθήκες.


Με τέτοια ισχυρά διαπιστευτήρια το αυτοκίνητο διεκδικεί την pole position στην κατηγορία του. Τα μοναδικά επιχειρήματα πωλήσεων της νέας BMW Σειράς 2 Coupé στο περιβάλλον του ανταγωνισμού περιλαμβάνουν τη διάταξη πίσω κίνησης RWD, έναν εξαιρετικά ισχυρό, εν σειρά 6-κύλινδρο κινητήρα, την τέλεια ισορροπημένη - σχεδόν 50:50 - κατανομή φορτίου άξονα, ένα αμάξωμα με εξαιρετική στρεπτική ακαμψία και τεχνολογία πλαισίου σχεδιασμένη με συνέπεια για ευέλικτη και δυναμική συμπεριφορά.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé, που θα κατασκευάζεται από τα τέλη καλοκαιριού του 2021, είναι σχεδιασμένη για ασυμβίβαστη σπορ οδηγική απόλαυση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top