Η τιμή του Jeep Renegade 4xe 

Φέρνει ακόμα πιο κοντά τα οφέλη της τεχνολογίας Plug-in Hybrid

Jeep Renegade 4xe τιμή Ελλάδα

Το Plug-in Hybrid Renegade 4xe, είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep, αποτελώντας την πιο προηγμένη, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον πρόταση που κατασκεύασε ποτέ η θρυλική Αμερικανική μάρκα. 


 Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, το  Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe, δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στην απόδοση και στις εκτός δρόμου δυνατότητες, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή ισχύ (από 190 έως 240 ίππους), την προηγμένη τετρακίνηση (4xe) και την κορυφαία τεχνολογία. Παράλληλα διαθέτει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50χλμ., αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9λίτρα/100χλμ.) στην υβριδική λειτουργία.


Με στόχο να φέρει πιο κοντά στο κοινό τα προνόμια που προσφέρει το Plug-in Hybrid σύστημα της, η Jeep παρουσιάζει τη νέα, διευρυμένη, σειρά Jeep Renegade 4xe. Με πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (Longitude, Limited, 80th Anniversary, S και Trailhawk), δύο επίπεδα απόδοσης με 190 και 240 ίππους και πάντα με κίνηση και στους 4 τροχούς με το σύστημα 4xe, η γκάμα είναι διαθέσιμη πλέον από τις 37.900 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια), με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας. Τέλος όλες εκδόσεις Renagade 4xe εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων δεν θα καταβάλουν φόρο χρήσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top