Η Nissan e.dams ετοιμάζεται για την εμβληματική πίστα του Μονακό

Ντεμπούτο με το νέο κινητήριο σύνολο Nissan Gen2 For

Nissan e.dams πίστα Μονακό

Η Nissan e.dams οδεύει στην εμβληματική πίστα του Μονακό αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2020/21 ABB FIA Formula E. Το φαντασμαγορικό πριγκιπάτο είναι ένα συναρπαστικό μέρος για την ομάδα, με τα δύο αυτοκίνητα της να έχουν βρεθεί στα πέντε πρώτα και τον οδηγό Oliver Rowland σε μια θέση στο βάθρο την τελευταία φορά, το 2019.

Ο οδηγός της ομάδας Sebastien Buemi , είναι ο πιο επιτυχημένος της Formula E στο Μόντε Κάρλο, έχοντας κερδίσει δύο φορές το διετές E-Prix του Μονακό. Για αυτή τη σεζόν, που αποτελεί και την τέταρτη αγωνιστική διοργάνωση του πρωταθλήματος , η αναθεωρημένη διάταξη του σιρκουί θα είναι γνώριμη στους απανταχού οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά με τις χαρακτηριστικές στροφές που κόβουν την ανάσα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου.

Η πίστα των 19 στροφών και των 3,32 χλμ θα υποδεχθεί τα ηλεκτρικά αγωνιστικά μονοθέσια με την ανάβαση του λόφου μετά την πρώτη στροφή στο Sainte Devote, όπου ακολούθως θα διανύσουν ένα νέο τμήμα διαδρομής για τη Formula Ε, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων στροφών γύρω από την πλατεία Casino, το Mirabeau, το Grand Hotel Hairpin και το Portier.Η Nissan έχει αναπτύξει ένα νέο κινητήρα για την Formula E με αναβαθμισμένο υλικό και λογισμικό, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης του αγωνιστικού μονοθέσιου Gen2 Formula E.

“Η διάταξη της πίστας είναι νέα φέτος, αλλά η προηγούμενη επιτυχία μας εδώ, δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα”, δήλωσε ο Tommaso Volpe, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan. "Η Nissan ανέπτυξε ένα νέο κινητήριο σύνολο Gen2 που θα τρέξει για πρώτη φορά γύρω από αυτή την συναρπαστική πίστα,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top