Το CUPRA Formentor πήρε  το βραβείο Red Dot Product Desing 2021 

Δείτε για ποιους λόγους 

CUPRA Formentor  Red Dot Product Desing 2021

Το CUPRA Formentor συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design 2021. To Crossover SUV έχει ήδη ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες, καταφέρνοντας να τερματίσει στο βάθρο του Car of the Year Award, μία μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι η μάρκα μετρά μόλις τρία χρόνια στην αγορά. Το βραβείο Red Dot είναι ένα ακόμη δείγμα ότι η CUPRA και πιο συγκεκριμένα το Formentor, προσφέρουν μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία. Αποτελεί επίσης τεράστια αναγνώριση για ολόκληρη την CUPRA Tribe και την σχεδιαστική ομάδα. Το βραβείο Red Dot Product Design απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, από άποψη αισθητικής, λειτουργικότητας, καινοτομίας και εξαιρετικής ποιότητας σχεδίασης.

 Η ικανότητα του CUPRA Formentor να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, της τεχνικής καινοτομίας, της ασφάλειας, της προσιτής τιμής και του εξηλεκτρισμού, σημαίνει ότι είναι ένα όχημα που αποδίδει σε κάθε επίπεδο. Με την ενίσχυση της πλατφόρμας MQB EVO, σε συνδυασμό με το στυλ του αμαξώματος Crossover SUV, προσφέρει το τέλειο πακέτο: συνδυάζει το sportiness και το δυναμισμό ενός hatchback, με την πρακτικότητα, την άνεση και την ευρυχωρία ενός SUV.  

Η κριτική επιτροπή του Red Dot αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες που εξετάζουν και αξιολογούν κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η διαδικασία αξιολόγησης του βραβείου βασίζεται σε μια ποικιλία κριτηρίων που συμπληρώνουν ένα πλαίσιο προσανατολισμού, το οποίο αξιολογείται από κάθε κριτή σύμφωνα με την εμπειρία του. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν θέματα όπως: βαθμός καινοτομίας, λειτουργικότητα, εργονομία, συμβολικό και συναισθηματικό περιεχόμενο και οικολογική συμβατότητα. 

Το CUPRA Formentor προορίζεται να αποτελέσει σημαντικό μέλος της κατηγορίας Crossover SUV που προβλέπεται να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια, καθιστώντας το έτσι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του μέλλοντος της μάρκας. Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design  2021 αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στη πορεία του οχήματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top