Οι τιμές του ηλεκτρικού SKODA ENYAQ iV στην Ελλάδα 

Δείτε την αυτονομία 

SKODA ENYAQ iV  τιμές Ελλάδα

Αποδοτικό,  εκφραστικό, ηλεκτρικό - αυτά τα χαρακτηριστικά συνοψίζουν το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της SKODA που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους σε λίγες εβδομάδες. Το ENYAQ iV είναι το πρώτο μοντέλο της SKODA που βασίζεται στην ειδικά εξελιγμένη για την ηλεκτροκίνηση αρθρωτή πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group και το μεγαλύτερο βήμα στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της μάρκας.Το ENYAQ iV έρχεται με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς και υπάρχουν διαθέσιμα πέντε επίπεδα ισχύος και τρία μεγέθη μπαταρίας. Η άνω των 520 χλμ. αυτονομία (προκαταρκτική, WLTP) εγγυάται ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.  


Το νέο Digital Cockpit, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, είναι κομψό, σε ύφος μίνιμαλ, με μέγεθος 5,3 ίντσες. Εμφανίζει με σαφήνεια τις πιο σημαντικές πληροφορίες, όπως ταχύτητα, δεδομένα οδήγησης, συστήματα πλοήγησης και τα ενεργά συστήματα υποβοήθησης. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών διατάξεων, οι οποίες μπορούν να λειτουργούν διαισθητικά ενώ χρησιμοποιεί το πολυλειτουργικό τιμόνι για τον έλεγχο πολλών λειτουργιών του οχήματος και συστημάτων υποβοήθησης.  

 
Το ηλεκτρικό ENYAQ iV είναι το πρώτο SKODA που μπορεί να εξοπλιστεί με μια πρωτοποριακή head-up οθόνη με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που προβάλλει πληροφορίες για τον οδηγό σε δύο διαφορετικές περιοχές. Το κέντρο ελέγχου είναι η κεντρική οθόνη αφής η οποία, με μέγεθος 13 ίντσες, είναι η μεγαλύτερη οθόνη σε SKODA. Ο χειρισμός της γίνεται ανέπαφα, τόσο με κινήσεις των χεριών όσο και με φωνητικό έλεγχο - μέσω του ψηφιακού βοηθού φωνής Laura. Επιπλέον, το SKODA ENYAQ iV είναι πάντα και έξυπνα συνδεδεμένο. Η φόρτιση της μπαταρίας και ο κλιματισμός μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση μέσω της εφαρμογής MySKODA.  

Το SKODA ENYAQ iV προσφέρει στους επιβάτες υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Το ηλεκτρικό SUV διαθέτει έως εννέα αερόσακους, μια ολοκληρωμένη και προληπτική λειτουργία Crew Protect Assist και πολλά προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Το Travel Assist με διαμήκη και πλευρική υποστήριξη είναι μόνο ένα από αυτά.  


Εκτός από την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, η SKODA AUTO εστιάζει επίσης στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος SKODA iV. Το Powerpass επιτρέπει την εύκολη και βολική φόρτιση της μπαταρίας σε 195.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου γρήγορης φόρτισης Ionity καθώς και ταχυφορτιστών σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες οδικές αρτηρίες. Η SKODA επεκτείνει επίσης γρήγορα την υποδομή φόρτισης στο δίκτυό της. Για την φόρτιση στο σπίτι, η μάρκα προσφέρει τα SKODA iV Chargers, διάφορους τύπους Wallbox, παρέχοντας στους πελάτες της τεχνική υποστήριξη για την εγκατάσταση. 


Το νέο SKODA ENYAQ iV αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στους ελληνικούς δρόμους στις αρχές Μαΐου. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να ξεκινούν από 35.700 € (29.942 € με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»), για το ENYAQ iV 50. Πιο αναλυτικά (τιμές για τις εκδόσεις 80x και RS θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες): 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top