Η συνδεσιμότητα του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 είναι σε άλλα επίπεδα

Δείτε τα νέα στοιχεία που περιλαμβάνει 

Fiat 500 ηλεκτρικό συνδεσιμότητα

Το τμήμα e-Mobility της Stellantis, αναπτύσσει μια σειρά πρωτοποριακών λύσεων. Νεότερη εξέλιξη σε αυτό το πεδίο αποτελεί η συνεργασία με τον Όμιλο Μ.Μ.Ε. GEDI (La Repubblica, La Stampa, Radio Deejay, κ.α.), έτσι ώστε οι χρήστες των μοντέλων της Stellantis να επωφελούνται από μουσικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές και podcasts, τα οποία θα απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια χρήσης του οχήματος τους.


Βάση για την εφαρμογή αυτής σε νέας συνεργασίας σε πρώτη φάση θα αποτελέσει το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, ένα μοντέλο που εκτός των άλλων προσφέρει τις πλέον σύγχρονες επιλογές σε επίπεδο συνδεσιμότητας, με το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 να διαθέτει συμβατότητα ακόμα και με δίκτυα 5G. Από τα τέλη του 2021 και με αφετηρία την Ιταλία, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fiat Link&Drive, οι οδηγοί και οι επιβάτες του νέου ηλεκτρικού 500 θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε μουσικά προγράμματα και ειδήσεις που θα είναι επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες τους. 


Η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τους χρήστες της έκδοσης Action του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, όπου το έξυπνο σύστημα συνδεσιμότητας επιτρέπει πολύ γρήγορα την εναλλαγή χρηστών, με τις προτιμήσεις τους να περνούν αυτόματα μέσω του smartphone τους στο αυτοκίνητο. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί ακόμα ένα λόγο που καθιστά την έκδοση Action ιδανική και για υπηρεσίες ενοικίασης ή car sharing. Τα προσωποποιημένα συστήματα ψυχαγωγίας θα αποτελέσουν ακόμα ένα στοιχείο που θα κάνουν πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν με άμεσο τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για πιο άνετες και ασφαλείς διαδρομές.


Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 είναι διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής δύο εκδόσεων σε επίπεδο μεγέθους μπαταρίας (27,8 και 42kWh), ενώ οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 18.970 ευρώ με το κρατικό όφελος.  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top