Νέα έκδοση με εντυπωσιακό εξοπλισμό για το Honda CR-V e:HEV 

Τι περιλαμβάνει η Sport Line

Honda CR-V e:HEV Sport Line  έκδοση

Η Honda διευρύνει την απήχηση της οικογένειας CR-V για το 2021 με τη προσθήκη μιας νέας έκδοσης Sport Line, προσφέροντας ένα σπορ και σοφιστικέ στυλ. Το ανανεωμένο CR-V, το οποίο υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda στον στάνταρ εξοπλισμό, αποκτά επίσης νέο λογότυπο e:HEV και γίνεται μέλος της οικογένειας e:TECHNOLOGY, δίπλα το νέο Jazz e:HEV. 

Το CR-V e:HEV εφοδιάζεται με ένα αποδοτικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα i-VTEC, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 145 ίππους στις 6.200 rpm, και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 135 kW (184 PS) με ροπή 315 Nm. Το αποδοτικό υβριδικό σύστημα πετυχαίνει εκπομπές CO2 από 151g/km (WLTP μικτός κύκλος) και κατανάλωση καυσίμου 6,6l/100km (WLTP μικτός κύκλος) στα προσθιοκίνητα μοντέλα, και εκπομπές CO2 από 161g/km (WLTP μικτός κύκλος) και κατανάλωση καυσίμου 7.1l/100km (WLTP μικτός κύκλος) στις AWD εκδόσεις.

Ο συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα - βενζινοκινητήρα επιταχύνει το CR-V e:HEV από 0 στα 100 km/h σε 8,6 δεύτερα σε FWD εκδοχή, και σε 8,9 δευτερόλεπτα σε έκδοση AWD, με τελική ταχύτητα 180 km/h. Η τελευταία τεχνολογία τετρακίνησης της Honda – ‘Real Time AWD with Intelligent Control System – σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, χαρίζει στα μοντέλα AWD γνήσιες ικανότητες παντός εδάφους. 


Η νέα έκδοση Sport Line παρουσιάζεται με αρκετές αναβαθμίσεις για όλη τη σειρά της πέμπτης γενιάς CR-V. Τα μοντέλα Sport Line επωφελούνται από μία σειρά μέτρων αισθητικής αναβάθμισης στο εσωτερικό που προάγουν την αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας για την τελευταία γενιά CR-V. Σκούρο ξύλο αντικαθιστά την ασημί επένδυση στην κονσόλα, τα πάνελ των θυρών και πάνω από το ντουλαπάκι, ενώ piano black χρησιμοποιείται στα πλαίσιο του πίνακα οργάνων και του συστήματος infotainment και στη στεφάνη των αεραγωγών. Το τιμόνι, ο επιλογέας σχέσεων και οι χειρολαβές στις πόρτες φέρουν επίσης piano black φινίρισμα, ενώ η μαύρη επένδυση οροφής, η επένδυση στις κολόνες και τα δερμάτινα καθίσματα ολοκληρώνουν την εμπειρία Sport Line. 


Διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, Crystal Black ή Platinum White και ενσωματώνει σκουρόχρωμα στιλιστικά στοιχεία που επιτείνουν τη γοητεία του CR-V e:HEV. Ανάμεσα στα κομψά μαύρα στοιχεία είναι το ένθετο των προβολέων, οι εξωτερικοί καθρέπτες και τα πλαίσια των παραθύρων, ενώ μαύρο φινίρισμα χρησιμοποιείται επίσης στις ζάντες αλουμινίου και τα μπουλόνια. Φυμέ κρύσταλλα περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό των FWD και AWD εκδόσεων του Sport Line, ολοκληρώνοντας τη σοφιστικέ εμφάνιση. Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του CR-V συμπληρώνονται από τις τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing, που θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα τεχνολογιών ασφάλειας στην κατηγορία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top