Προσοχή: Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη ζητά ηλεκτρολόγους και μηχανικούς

Που μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας

όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη αγγελία εργασίας

Ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία.

Αυτήν την περίοδο ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις:

- Ηλεκτρολόγος επαγγελματικών οχημάτων Αθήνας
- Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης επαγγελματικών οχημάτων-μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
- Μηχανικός επαγγελματικών οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
- Βοηθός ηλεκτρολόγος επαγγελματικών οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
- Βαφέας επαγγελματικών οχημάτων Θεσσαλονίκης
- Φανοποιός επαγγελματικών οχημάτων Θεσσαλονίκης

Στον όμιλο εΕπιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνουν υπερήφανοι καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo φορτηγών & λεωφορείων η οποία το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο θριαμβεύοντας στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.

Σε επίπεδο στελέχωσης του Ομίλου, ο στόχος είναι η προσέλκυση, η ανάπτυξη και η διατήρηση ικανών στελεχών. Έτσι, στον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύουν στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων τους, στην στοχευμένη τους εκπαίδευση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας τους ανταμείβοντας την απόδοση των εργαζομένων.Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να ενταχθείτε στην βραβευμένη ομάδα των μηχανικών συνεργείου του ομίλου, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στείλτε το βιογραφικό σας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top