Η Nissan φυτεύει 20.000 δέντρα για τα 10 χρόνια του Nissan LEAF

Ποια είναι η δέσμευση της εταιρείας 

Nissan Leaf επέτειος 210 χρόνια 20.000 δέντρα

Η Nissan, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Arbor Day, θα βάλει νέες ρίζες για ένα πιο πράσινο μέλλον, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μέσω μιας κοινής πρωτοβουλίας για τη φύτευση 20.000 δέντρων το 2021, η συνεργασία θα ωφελήσει τις τοπικές κοινότητες και θα προωθήσει φιλοδοξίες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τελικά τον εμπλουτισμό της ποιότητας ζωής  για τις μελλοντικές γενιές. 


Μετά από μια επιτυχημένη δεκαετία για το LEAF, του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος μαζικής παραγωγής στον κόσμο και υποστηρίζοντας τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνώνμέσω του Nissan Green Program 2022, η εταιρεία εγκαινιάζει αυτό το έργο ως μέρος της συνεχούς, μακροπρόθεσμης δέσμευσή της, ως προς την  αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων, για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη. Από το 2010, οι ιδιοκτήτες LEAF έχουν αποτρέψει την έκλυση περισσότερων από 2,5 εκατομμυρίων τόνων εκπομπών CO2 στο περιβάλλον. Ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που θα επηρεάσει θετικά το περιβάλλον μας, για τις επόμενες γενιές. 


Η φιλοδοξία της Nissan θα επεκταθεί στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του προγράμματος Nissan Green και στη συνεχιζόμενη εργασία της εταιρείας για την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της, με στόχο την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050. Το Arbor Day Foundation είναι ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που είναι αφοσιωμένος  στη φύτευση δέντρων. Με πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη παγκοσμίως, αλλά και με τη βοήθεια συνεργατών, το ίδρυμα έχει φυτέψει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δέντρα παγκοσμίως, τα τελευταία 50 χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top