H Alfa Romeo παίζει...τένις 

Γιορτάζει τη 2η νίκη του Jannik Sinner σε τουρνουά ATP

Alfa Romeo Jannik Sinner

Δεύτερη νίκη στη σειρά ATP Tour 250 για τον Ιταλό τενίστα Jannik Sinner. Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Αυστραλία, ο νεαρός αθλητής επανέλαβε την επιτυχία του Νοεμβρίου στη Σόφια, η οποία του άνοιξε και το δρόμο για το Open της Μελβούρνης. Δίπλα στον Ιταλό που θα γιορτάσει τα 20α γενέθλια του τον προσεχή Αύγουστο, βρίσκεται η Alfa Romeo, η θρυλική μάρκα με το αγωνιστικό πνεύμα που παραδοσιακά υποστηρίζει νέα ταλέντα του αθλητισμού.

Ο Jannik Sinner είναι ο νεαρότερος Ιταλός τενίστας που μπαίνει στο λίστα ATP 100, ενώ στο ντεμπούτο του στο Roland Garros, έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς. Οι επιτυχίες του στη Σόφια και τη Μελβούρνη δείχνουν το ανταγωνιστικό του πνεύμα και την θέληση του για συνεχή βελτίωση, στοιχεία που μοιράζεται με την Alfa Romeo. Άλλωστε η εστίαση στην απόδοση και τη βελτίωση αποτελούν χαρακτηριστικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο και στη Formula 1, όπου αγωνίζεται τα τελευταία έτη η Alfa Romeo. 

Δεν χρειάζεται ειδική αναφορά στο γεγονός ότι οι αγώνες κάθε είδους βρίσκονται βαθιά χαραγμένοι στο DNA της Alfa Romeo. Αυτός αποτελεί και βασικός λόγος για τον οποίο η μάρκα υποστηρίζει τον Jannik Sinner σε ένα άθλημα που χαρακτηρίζεται από το στιλ και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, όπως συμβαίνει και με τα μοντέλα της μάρκας. Οι μηχανικοί της Alfa Romeo, όπως και ο Jannik Sinner, γνωρίζουν ότι η σύνθεση του ταλέντου με τη σκληρή και συγκροτημένη προσπάθεια αποτελούν το δρόμο που οδηγεί στη βελτίωση και τις επιτυχίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top