Οι τιμές των νέων υβριδικών SUZUKI VITARA και S-CRΟSS

Δείτε τον πλούσιο εξοπλισμό τους 

SUZUKI VITARA HYBRID SUZUKI S-CRΟSS HYBRID τιμές

Tα 48V SUV VITARA και S-CRΟSS αυτή τη στιγμή αποτελούν μια  ελκυστική πρόταση αγοράς συνδυάζοντας το τρίπτυχο, υβριδική τεχνολογία, αυθεντική τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο στην πλέον ανταγωνιστική τιμή και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για τις 2WD εκδόσεις. Επιπλέον το πρόγραμμα προνομίων απόκτησης HYBRID FOR U, που προσφέρει η Suzuki στους οδηγούς που την επιλέγουν ισοδυναμεί με έκπτωση ολόκληρου ή μέρους του τέλους ταξινόμησης και κάνει την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου πιο εύκολη από ποτέ. Το μοναδικό βενζινοκίνητο SUV με μηδενικά τέλη σε όλες τις διακίνητες εκδόσεις. 
Η τιμή εκκίνησης του Vitara Hybrid 2WD (129 hp) είναι στα 16.990 ευρώ.
Το πακέτο περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.

Το νέο VITARA διαθέτει νέο κινητήρα 1.4 BOOSTERJET (K14D) απόδοση 129 ίππους στις 5500 σ.α.λ. Το νέο υβριδικό σύστημα 48V αποτελείται από μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG – Integrated Starter Generator) με λειτουργία ηλεκτρικού κινητήρα, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και ένα μετατροπέα τάσης 48-12V DC/DC. Με μεγαλύτερη τάση τροφοδοσίας από το υβριδικό σύστημα 12V, αυξάνει τόσο την ανάκτηση ενέργειας από την επιβράδυνση, όσο και την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου και να βελτιωθεί η οδηγική απόδοση. Παρόλο που δίνεται προτεραιότητα στην κατανάλωση του καυσίμου υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης, το σύστημα προσθέτει επιπλέον ροπή στον κινητήρα, χρησιμοποιώντας μια από τις δύο λειτουργίες (αναπλήρωση ροπής ή ενίσχυση ροπής) όταν κρίνει ότι ο οδηγός ζητά γρήγορη επιτάχυνση. Επιπλέον, η ηλεκτρογεννήτρια θέτει τον κινητήρα σε λειτουργία ρελαντί και εξαλείφει την κατανάλωση καυσίμου κατά την επιβράδυνση.

Η τεχνολογία 4WD έχει αναβαθμιστεί, προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, ασφάλεια και επιδόσεις. Με την τεχνολογία ALLGRIP, το νέο VITARA επεκτείνει την γκάμα των δυνατοτήτων, αλλά και τον διαφορετικό τρόπο ζωής κάθε οδηγού.ο  οδηγός μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία τετρακίνησης της τεχνολογίας ALLGRIP (Auto, Sport, Snow και Lock) μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στον πίνακα οργάνων ενημερώνει για το ποια λειτουργία έχει επιλεγεί κάθε φορά.

Το νέο Vitara Hybrid 48V εμπλουτίζεται εξοπλιστικά ακόμα περισσότερο και διαθέτει επιπλέον από την βασική έκδοση του μοντέλου: επανασχεδιασμένους προβολείς LED,έγχρωμη οθόνη LCD 4,2’’ στον πίνακα οργάνων που πλέον θα απεικονίζει και την διακύμανση ενέργειας της ηλεκτρογεννήτριας 48V, αυτόματο κλιματισμό,Adaptive Cruise Control,αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων,προβολείς ομίχλης εμπρός,αυτόματη ρύθμιση δέσμης προβολέων.

Το VITARA διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ανίχνευσης που χρησιμοποιεί τον συνδυασμό μιας κάμερας και ενός αισθητήρα laser που βρίσκεται στο παρμπρίζ. Ο συνδυασμός της κάμερας, που εστιάζει στις μέσες και μεγάλες αποστάσεις και μπορεί επίσης να ανιχνεύσει πεζούς και τη διαγράμμιση των λωρίδων, και του αισθητήρα laser, που επικεντρώνεται στις μικρές αποστάσεις και στη νυχτερινή ανίχνευση, εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα συστήματατ που διαθέτει είναι:Σύστημα υποβοήθησης πέδησης DSBS,προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας. σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας,προειδοποίηση εκτροπής, σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου,Adaptive Cruise Control,Adaptive Cruise Control με το σύστημα Stop & Go,σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας,αισθητήρες παρκαρίσματος,κάμερα οπισθοπορείας.

Το νέο S-Cross Hybrid 48V διαθέτει και αυτό τον ανανεωμένο βενζινοκινητήρα με  129 ίππους στις  5.500 σ.α.λ. με την ροπή των 235 Nm  να εμφανίζεται στην κλίμακα 2.000-3.000 σ.α.λ. Το νέο υβριδικό σύστημα 48V όπως και στο Vitara  αποτελείται από μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG – Integrated Starter Generator) με λειτουργία ηλεκτρικού κινητήρα, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και ένα μετατροπέα τάσης 48-12V DC/DC.

Εμπλουτίζεται εξοπλιστικά ακόμα περισσότερο και διαθέτει επιπλέον την βασική έκδοση του μοντέλου:ενσωματωμένες ράγες οροφής,προβολείς LED, RBS (Radar Brake Support),αυτόματος κλιματισμός,Adaptive Cruise Control,Αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων,προβολείς ομίχλης εμπρός.όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας διαθέτει: Radar Brake Support, 7 αερόσακους, ηλεκτρονικό πρόγραμμα ελέγχου ευστάθειας ESP με Traction Control, ABS με EBD ,σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (Brake Assist) ,προειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα ''Hill Ηold'', σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS),αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός - πίσω ,σύστημα απεμπλοκής επιλογέα ταχυτήτων (μόνο στις εκδόσεις με ΑΤ).  
Η τιμή εκκίνησης S-Cross Hybrid 2WD (129 hp) είναι στα 18.410 ευρώ.Το πακέτο και σε αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top