Το νέο Innovation Portal της Volvo δημιουργεί καλύτερα αυτοκίνητα 

Τι περιλαμβάνει 

Volvo Innovation Portal

Μία τεράστια ευκαιρία για εφαρμογές υψηλής ποιότητας, πιο εύκολη και πρακτική ιδιοκτησία και ακόμη πιο ασφαλή αυτοκίνητα: πρόκειται για στόχους που η Volvo Cars θέλει να πραγματοποιήσει με το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου Innovation Portal.Το portal προσφέρει δωρεάν μία ευρεία γκάμα βοηθημάτων και εργαλείων, επιτρέποντας σε εξωτερικούς developer να δημιουργούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και in-car εφαρμογές.Με τη βοήθεια ευρύτερης ανάπτυξης λογισμικού και υπηρεσιών για τα προϊόντα της, η Volvo Cars στοχεύει να αυξήσει κατά πολύ τις δυνατότητες των πελατών της να προσαρμόζουν περισσότερο τα Volvo τους στις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Οι πόροι που παρέχει το portal είναι χρήσιμοι όχι μόνο για προγραμματιστές, αλλά και για ερευνητές, εγκαταστάτες smart-home λύσεων και καλλιτέχνες που δημιουργούν μέσω υπολογιστή. Παρέχοντας αυτές τις δυνατότητες, η Volvo Cars συνεχίζει τη μακρά της παράδοση στο μοίρασμα της γνώσης και της έρευνας, ώστε να συνεισφέρει σε πιο ασφαλείς δρόμους για όλους.

Το Innovation Portal θα μεγαλώνει συνεχώς, με όλο και περισσότερους πόρους και βοηθήματα να προστίθενται σε αυτό σταδιακά. Μέσα στους επόμενους μήνες, ένα πλήρως λειτουργικό 3D μοντέλο αυτοκινήτου θα γίνει διαθέσιμο. Θα περιλαμβάνει ψηφιακές αναπαραγωγές των φυσικών αισθητήρων του αυτοκινήτου, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τα δεδομένα των αισθητήρων για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι προγραμματιστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο για να φτιάξουν νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top