Πόσο κοστίζει η νέα BMW M5 CS στην Γερμανία

Με 635 άλογα είναι ...άπιαστη 

BMW M5 CS τιμή Γερμανία

Ως η ‘ναυαρχίδα’ της γκάμας, η BMW M5 CS βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας της BMW M και θέτει νέα πρότυπα επιδόσεων σε συνδυασμό με μία αποκλειστική και πολυτελή εμφάνιση.Ο V8 κινητήρας 4.4 L με 635 ίππους  καθιστά την BMW M5 CS το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της BMW M.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, που επίσης προσφέρει ένα 2WD mode, μόνο για πίσω κίνηση.Η BMW M5 CS επιταχύνει από 0 – 100 km/h σε μόλις 3,0 δευτερόλεπτα και από 0 – 200 km/h σε 10,4 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, φτάνει στα 305 km/h.Η BMW M5 CS υπόσχεται τώρα μία εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού για 4 άτομα – με τον οδηγό και συνοδηγό σε καθίσματα M Carbon και τους άλλους δύο επιβάτες σε ατομικά πίσω καθίσματα. 


Με νέες ρυθμίσεις σκληρότητας ελατηρίων στον εμπρός και πίσω άξονα και βελτιωμένο έλεγχο απόσβεσης, το πλαίσιο έχει προσαρμοστεί στο χαμηλότερο βάρος του οχήματος και στις αυξημένες επιδόσεις των στάνταρ αγωνιστικών ελαστικών Pirelli P Zero Corsa με διαφορετικές διαστάσεις εμπρός/πίσω (εμπρός: 275/35 R 20, πίσω: 285/35 R 20).

Το λανσάρισμα της BMW M5 CS στην αγορά προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2021. Στη Γερμανία, η τιμή της θα είναι 180.400 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top