Τι λένε ειδικοί του στυλ για το νέο Opel Mokka

Γιατί και τα αυτοκίνητα έχουν..."ψυχή"

Opel Mokka ειδικοί στυλ

Αυτοί οι δύο πραγματικά γνωρίζουν από ομορφιά: ο Jorge González είναι χορογράφος, μοντέλο και μέλος κριτικής επιτροπής στο τηλεοπτικό σόου “Let's Dance”. Ο Κουβανός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως εκπαιδευτής μοντέλων στο “Germany's Next Top Model”.

«Πραγματικά εξαιρετική σχεδίαση, πολύ σύγχρονη και διαχρονική! Η Opel καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει με τα νέα μοντέλα της» δήλωσε ο Jorge González για το νέο Opel Mokka. Στη συνέχεια, ο «Κύριος High Heels», όπως τον αποκαλούν, αποκαλύπτει, «Πολλοί ξαφνιάζονται που οδηγώ αυτοκίνητο Opel. Περιμένουν κάτι άλλο. Είμαι περήφανος που οδηγώ Opel. Τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή. Τα αυτοκίνητα Opel κατασκευάζονται από ανθρώπους, για τους ανθρώπους.»


 Ο Boris Entrup, make-up artist, έδωσε  επίσης το παρών στο casting show χορηγός του οποίου ήταν η Opel. Ως “Head of Make-up” συμμετείχε ενεργά στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου επί πολλά χρόνια, ενώ επιμελείται το στυλ διασημοτήτων όπως η Naomi Campbell και η Anna Netrebko.

«Πραγματικά μου αρέσει ο συνδυασμός matcha green και μαύρου» σχολιάζει ο Boris Entrup. «Το νέο πρόσωπο της μάρκας με το Vizor, επίσης, είναι άριστα αποτυπωμένο. Είμαι ενθουσιασμένος με το εσωτερικό, επειδή όλα είναι τόσο απέριττα. Τίποτε δεν διασπά τη προσοχή. Η Opel ταιριάζει στο lifestyle μου. Το 2021, θέλω οι αποφάσεις που θα λάβω να έχουν περισσότερη περιβαλλοντική ευαισθησία, όπως το να οδηγώ ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο.»

Εκτός από τη συμμετοχή τους στο “Germany's Next Top Model”, οι δύο ειδικοί του χώρου της μόδας και της ομορφιάς μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα αγάπης για την πόλη τους, το Αμβούργο και το νέο Opel Mokka. Επομένως, τι πιο φυσικό από μία φωτογράφηση του Mokka, με φόντο το επιβλητικό κτίριο του Μεγάρου της Φιλαρμονικής του Έλβα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top