Θριαμβευτική διπλή νίκη για την Honda στο Ράλλυ Ντακάρ του 2021

Η Honda έκανε το 1-2 και κυριάρχησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ράλλυ Ντ

Honda Ράλλυ Ντακάρ 2021

Η Monster Energy Honda Team θριάμβευσε και φέτος στο Ράλλυ Ντακάρ, αποσπώντας τη νίκη και κάνοντας το 1-2 για την ομάδα που είχε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Kevin Benavides είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλητής του Ντακάρ. Ο Ricky Brabec εξασφάλισε τη δεύτερη θέση γενικής στην τελευταία ειδική διαδρομή.

Μετά από δεκατρείς εξαντλητικές μέρες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη Τζέντα, στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, με τον Kevin Benavides να αναδεικνύεται ο νικητής του Ράλλυ Ντακάρ 2021 και τον Ricky Brabec να αποσπά τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη.  Ο αμερικανός αναβάτης της Monster Energy Honda Team κέρδισε την τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα, σε μια δοκιμασία 202 χιλιομέτρων που εξελίχθηκε σε θρίλερ.


Η Monster Energy Honda Team κυριάρχησε στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς η ομάδα απέδειξε ότι έχει καλύτερους αναβάτες και ανώτερη μοτοσικλέτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό κερδίζοντας 10 ειδικές διαδρομές και οδηγώντας τον αγώνα τις εννέα από τις δεκατρείς ημέρες που διήρκησε. Ο Kevin Benavides έγραψε ιστορία όντας ο πρώτος αναβάτης στα χρονικά από τη Νότια Αμερική που ‘σηκώνει’ το bronze Touareg, το έπαθλο του αγώνα.

Ο Αργεντινός, η σταθερότητα του οποίου αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας, απέσπασε δύο νίκες σε ειδικές διαδρομές. Η επιτυχία της Honda ολοκληρώθηκε με τη δεύτερη θέση να πηγαίνει στον Αμερικανό Ricky Brabec. Ο νικητής του περσινού αγώνα ολοκλήρωσε τη δοκιμασία φέτος με τέσσερις νίκες σε ειδικές διαδρομές.Η τελευταία φορά που η Honda έκανε το 1-2 στο Ράλλυ Ντακάρ ήταν το 1987 με τους Cyril Neveu και Edi Oioli.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top