Ανανεώθηκε το HONDA PCX125 -Τιμή στην Ελλάδα 

Ποια είναι τα βασικά σημεία που άλλαξαν

HONDA PCX125 2021 τιμή Ελλάδα

Το δημοφιλές PCX125 Honda εξελίσσεται και ανανεώνεται στιλιστικά. Προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, θύρα φόρτισης USB Type-C και λειτουργία Smart Key.Ο νέος τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας (SOHC) με έναν επικεφαλή εκκεντροφόρο και τεχνολογία eSP+ (enhanced Smart Power Plus) του PCX125 αποδίδει 12,5 ίππους  στις 8.750 σαλ., με μέγιστη ροπή 11,8Nm στις 6.500 σαλ.

Η επιτάχυνση από στάση ή εν κινήσει έχει βελτιωθεί, και το PCX ταξιδεύει άνετα με 90 χλμ./ώρα περίπου. Η μέγιστη ταχύτητα (V-max) είναι 98 χλμ./ώρα . Με την οικονομική κατανάλωση του κινητήρα του, περίπου 47,6km/l (WMTC mode), και το ρεζερβουάρ των 8,1 λίτρων, επιτυγχάνεται αυτονομία περίπου 385 χιλιομέτρων.

Μία ακόμα νέα τεχνολογία για το PCX, που αυξάνει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη στο βρεγμένο δρόμο ονομάζεται Honda Selectable Torque Control (HSTC) και δρα στο παρασκήνιο με επιδέξια διαχείριση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό.Το πλαίσιο έχει επανασχεδιαστεί με μεγαλύτερη διαδρομή πίσω ανάρτησης, ενώ χρησιμοποιούνται ελαστικά μεγαλύτερων διαστάσεων.H πρώτη άφιξη στην Ελλάδα αναμένεται τέλος Ιανουαρίου 2021, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 3.300 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top