Το απίστευτο ποσό με το οποίο χρηματοδοτείται η Volvo 

Που θα διατεθεί 

Volvo συμφωνία χρηματοδότησης

Η Volvo Cars υπέγραψε συμφωνία χρηματοδότησης ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη βιωσιμότητα, ανανεώνοντας προηγούμενη ισόποση χρηματοδότηση που είχε υπογραφεί το 2017 και δεν είχε εκταμιευτεί. Η επιτυχημένη συναλλαγή υπογραμμίζει την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στον οικονομικό και λειτουργικό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Η ανανεωμένη χρηματοδότηση είναι ξεκάθαρα συνδεδεμένη με τα σχέδια βιωσιμότητας της εταιρείας: ως σύμβολο της φιλοδοξίας της Volvo Cars να γίνει μια κλιματικά ουδέτερη εταιρεία έως το 2040, τα επιτόκια χρηματοδότησης συνδέονται με την πρόοδό της στη μείωση των εκπομπών άνθρακα. 

Η χρηματοδότηση υποστηρίζεται από μία ομάδα κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο, στοιχείο που καταδεικνύει την υποστήριξη της οικονομικής κοινότητας στο κλιματικό πλάνο της Volvo.Η τριετής χρηματοδότηση συνοδεύεται από δύο μονοετή δικαιώματα επέκτασης και θα χρησιμεύσει ως εφεδρικός πόρος για την επίτευξη γενικών εταιρικών σκοπών.Η χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνει 21 τράπεζες, οι οποίες κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα και θα σχηματίσουν τον κεντρικό πυρήνα τραπεζικών σχέσεων για τη Volvo Cars παγκοσμίως.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top