Η συλλογή της Ducati που προφέρει ασφάλεια  

Που μπορείτε να την βρείτε 

“Ducati Apparel 2021”

Η Ducati λανσάρει τη νέα συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ αναβάτη της μάρκας για το 2021. Η συλλογή “Ducati Apparel 2021” δημιουργήθηκε για να συντροφεύσει όλους τους μοτοσυκλετιστές, σε ταξείδια και περιπετειώδεις διαδρομές, στην πίστα ή σε απλές καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Η συλλογή περιλαμβάνει αξεσουάρ και casual ρούχα, για καθημερινή χρήση από μοτοσυκλετιστές, αλλά και μη αναβάτες.

Η συλλογή περιλαμβάνει τη σειρά Racing, που είναι αφιερωμένη στη χρήση σε πίστα, τη σειρά Sport, για σπορ οδήγηση δρόμου, τη σειρά Touring για ταξίδια εντός και εκτός δρόμου και τη σειρά Urban, για μετακίνηση στην πόλη για μέγιστη προστασία.Η ασφάλεια είναι βασικό στοιχείο για τη Ducati στη σειρά Racing, όπως το νέο κράνος DC V5. Το εξωτερικό περίβλημα από ίνες SNC2 (Structural Net Composite) είναι ανθεκτικό, στρογγυλό και λείο, για μέγιστη προστασία και ιδανική απορρόφηση ενέργειας σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Εμπλουτίζεται επίσης με την κατασκευή "Peripherally Belted", μια πατενταρισμένη ζώνη ενίσχυσης ινών τοποθετημένη κατά μήκος της κορυφής του κράνους.


Το κράνος παρέχει ευρύ οπτικό πεδίο κατά την οδήγηση σε οποιαδήποτε γωνία κλίσης και είναι εξοπλισμένο με έναν μηχανισμό ανοίγματος του μπροστινού τζαμιού που προέρχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία, με βελτιστοποιημένο εξαερισμό για μέγιστη σταθερότητα και απόδοση σε υψηλές ταχύτητες. Το κράνος κατασκευάζεται σε βάση Arai με σχέδιο που μελετήθηκε σε συνεργασία με την Drudi Performance.

Το δερμάτινο μπουφάν Ducati Corse C5 από τη σειρά Sport έχει σχεδιαστεί για σπορ οδήγηση και έχει σχέδιο που ξεχωρίζει χάρη στη χρήση των λογότυπων Ducati ως γραφικών στοιχείων. Εξοπλισμένο με εναλλάξιμες πλάκες αλουμινίου στους ώμους και σύνθετα προστατευτικά στους αγκώνες, έχει σχεδιαστεί για την προαιρετική προσθήκη προστατευτικού πλάτης και προστατευτικού στήθους. Στο εσωτερικό υπάρχει σταθερή επένδυση από αδιάβροχο, υποαλλεργικό υλικό Nanofeel για τη ρύθμιση θερμοκρασίας και 3D bubble.


Νέα προσθήκη στη σειρά Touring είναι το αδιάβροχο μπουφάν και παντελόνι Aqua που αντιπροσωπεύει την κορυφή της γκάμας όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό: ελαφριά, ανθεκτικά, πρακτικά και εύκολα στη χρήση, μπορούν να συσκευαστούν σε μια ενιαία θήκη. Δημιουργήθηκαν με βάση τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των δοκιμαστών της Ducati και χάρη στην επιλογή κορυφαίων υφασμάτων και κατασκευής, αυτά τα προϊόντα έχουν εξαιρετική αδιάβροχη απόδοση ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.


Για τους αναβάτες που κυκλοφορούν στην πόλη και αποζητούν την προστασία που χαρακτηρίζει τα σπορ ρούχα, η Ducati προσφέρει τη σειρά Urban. Ενδύματα όπως το φούτερ Downtown C2 με πιστοποίηση CE συνδυάζουν ένα μινιμαλιστικό και εκλεπτυσμένο στυλ με πρακτικότητα και προστασία. Το εξωτερικό είναι από πολυαμίδιο σε συνδυασμό με micro-fleece, ενώ η εσωτερική επένδυση έχει ενισχυτικά κατά της τριβής με ίνες αραμιδίου, προστατευτικά ώμων και αγκώνων και μια τσέπη για την εισαγωγή προστατευτικού πλάτης.

Η Ducati προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα αθλητικών ειδών Ducati και Ducati Corse.Ολόκληρη η συλλογή Ducati Apparel 2021 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και μπορεί να παραγγελθεί απευθείας μέσω του e -shop της Ducati, Ducati Online Shop.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top