To Nissan Sentra στην τριάδα για το Αυτοκίνητo της Χρονιάς της Β. Αμερικής

Τα πλεονεκτήματα του

Nissan Sentra υποψήφιο Αυτοκίνητo της Χρονιάς της Β. Αμερικής

Το Nissan Sentra είναι ένα από τα τρία μοντέλα που διεκδικούν το βραβείο του Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής για το 2021. Ο νικητής, που θα επιλεχθεί από κριτική επιτροπή 50 κορυφαίων ανεξάρτητων Αμερικανών και Καναδών δημοσιογράφων αυτοκινήτων, θα αποκαλυφθεί στις 11 Ιανουαρίου 2021.

Το ολοκαίνουργιο Sentra διαθέτει αναβαθμίσεις, τεχνολογία και υψηλή προστιθέμενη αξία, συμπεριλαμβανομένων των πλέον στάνταρ χαρακτηριστικών ασφαλείας στην κατηγορία. Το Sentra διαθέτει εξωτερική εμφάνιση  με επιβλητική παρουσία και εσωτερικό ανώτερης κλάσης,  που θέτει ψηλά τον πήχη ως προς την  ποιότητα και την άνεση στα sedan.



Πίσω από το τιμόνι, το Sentra  προσφέρει απόλαυση στην οδήγηση, χάρη στον 4-κύλινδρο κινητήρα DOHC 2.0 λίτρων που διακρίνεται για την φειδωλή κατανάλωση καυσίμου, αποδίδοντας 149 ίππους και 198Nm ροπής. Η κορυφαία δυναμική συμπεριφορά υποστηρίζεται από μια ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, σε συνδυασμό με τα εμπρός γόνατα MacPherson, με αμορτισέρ δύο σωλήνων. Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης διπλού γραναζιού, όπως και η τεχνολογία Nissan Intelligent Trace Control είναι και τα δύο στάνταρ, προσφέροντας στον οδηγό ευέλικτο και ακριβή χειρισμό.

Στην πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας του στην αγορά, το ολοκαίνουργιο Sentra κέρδισε πολλά βραβεία  αυτοκινήτου, όπως:
⦁    “Best-In-Show" του WardsAuto, όπου βρέθηκε μεταξύ των 10 καλύτερων μοντέλων ως προς το εσωτερικό τους
⦁    Κορυφαίο compact sedan στο J.D. Power 2020 APEAL StudySM, σημειώνοντας 42 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας
⦁    "Best New Cars of 2020" του Autotrader 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top