Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι χωράει το νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid

Σας κάνει και...μασάζ 

Ford Explorer Plug-In Hybrid χώροι εκδόσεις

Tο πολυτελές SUV Explorer Plug-in Hybrid της Ford προσφέρει απλόχερα άπλετους χώρους για μέχρι και 7 ενήλικους επιβάτες. Η 7-θέσια διάταξη καθισμάτων μεταφράζεται επίσης σε μέγιστη ευελιξία, με χώρο φόρτωσης μέχρι 2.274 λίτρα σε διθέσια διάταξη. Τα καθίσματα Easy Fold με Power Raise για την τρίτη σειρά διευκολύνουν τη μετατροπή του χώρου για οποιονδήποτε συνδυασμό επιβατών και αποσκευών, ενώ υπάρχουν επιπλέον 123 λίτρα βοηθητικού αποθηκευτικού χώρου στην καμπίνα.

Η έκδοση με τον πλουσιότερο εξοπλισμό περιλαμβάνει θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα ρυθμιζόμενα προς 10 κατευθύνσεις που διαθέτουν και λειτουργία μασάζ, θερμαινόμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά, μία επιφάνεια ασύρματης φόρτισης για συμβατές συσκευές, θερμαινόμενο τιμόνι, αναδιπλούμενα σκιάδια στη δεύτερη σειρά, φιμέ κρύσταλλα στη δεύτερη και τρίτη σειρά και ένα πολυτελές ηχοσύστημα 14 ηχείων, ισχύος 980-watt της B&O. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης πέντε πρίζες 12-volt, δύο θύρες USB για την πρώτη και δεύτερη σειρά, 12 ποτηροθήκες και σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών (Tri-Zone Climate Control).  οθόνη αφής των 10,1” με προσανατολισμό πορτρέτου - στάνταρ στις εκδόσεις Platinum και ST-Line - επιτρέπει την απεικόνιση των χαρτών πλοήγησης σε όλη την οθόνη, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστοι, ή τη διαίρεση της οθόνης για να προβάλλονται σε αυτή και πληροφορίες από το ηχοσύστημα. Στην οθόνη χρησιμοποιείται κρύσταλλο capacitive – όπως στις οθόνες των smartphones και tablets - για ταχύτερη και πιο άμεση διάδραση με το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3

Η τεχνολογία μόντεμ FordPass Connect (στάνταρ) επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν από απόσταση και από οποιαδήποτε τοποθεσία ορισμένες λειτουργίες του οχήματος μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (mobile data) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου FordPass1. Μεταξύ των λειτουργιών αυτών είναι το κλείδωμα- ξεκλείδωμα θυρών (Door Lock Unlock), η απομακρυσμένη εκκίνηση (Remote Start),  ο εντοπιστής οχήματος (Vehicle Locator) καθώς και η κατάσταση οχήματος (Vehicle Status), η οποία προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου της στάθμης καυσίμου, της κατάστασης του συστήματος συναγερμού, της πίεσης των ελαστικών, της διάρκειας ζωής του λιπαντικού κ.α.

Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης στους κατόχους του νέου Ford Explorer νέες λειτουργίες όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα παρακολούθησης των επιπέδων φόρτισης της μπαταρίας, τον εντοπισμό σταθμών φόρτισης, καθώς και το ιστορικό ταξιδιών και φορτίσεων. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να προεπιλέγει τις ώρες φόρτισης του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνεται χρήση οικονομικών τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να ρυθμίζει τα επιθυμητά επίπεδα φόρτισης λαμβάνοντας τις σχετικές ειδοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top