Το Nissan LEAF προτίμησαν πάνω από 180.000 οδηγοί

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του 

Nissan LEAF γενέθλια επιδόσεις

Ένα σημαντικό ορόσημο επετεύχθη για την Nissan αυτόν τον μήνα, καθώς το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής στον κόσμο, που οδηγείται από περισσότερους από 180.000 αυτοκινητιστές - οπαδούς των EVs σε όλη την Ευρώπη, συμπληρώνει τα δέκατα γενέθλιά του. Οι ιδιοκτήτες LEAF  έχουν ταξιδέψει συλλογικά περίπου 16 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα καθαρού αέρα, από το λανσάρισμά του. Αυτό επιβεβαιώνει εκ νέου την αποστολή της Nissan στην κατεύθυνση προσφοράς ενός πιο βιώσιμου και καθαρότερου μέλλοντος.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ιδιοκτήτες LEAF εμπόδισαν την εισροή 2,5 εκατομμύριων τόνοι CO2 κάθε χρόνο στην ατμόσφαιρα, διανύοντας παράλληλα τόσα   χιλιόμετρα που αρκούν για να ταξιδέψουν 400.000 φορές γύρω από την υφήλιο.Εξοπλισμένο με ένα κινητήριο σύνολο μηδενικών εκπομπών, το Nissan LEAF βελτιστοποιήθηκε εξ αρχής, προσφέροντας μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη εμπειρία οδήγησης.

“Απηχώντας”  την σβελτάδα του LEAF NISMO RC το οποίο και ενέπνευσε, το LEAF προσφέρει στιγμιαία ροπή και συναρπαστική ισχύ, επιταχύνοντας το 0 έως 100 km σε 6,9 δευτερόλεπτα.Κατά μέσο όρο, μπορεί να αναπαράγει 744 kWh καθαρής ενέργειας κάθε χρόνο, εφόσον διανύει 18.000 χιλιόμετρα, που είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει ένα κινητό τηλέφωνο για 372 χρόνια.

Γιορτάζοντας την επέτειο των 10 ετών, η Nissan και το UEFA Champions League Trophy Tour φέρνουν τον ενθουσιασμό σε ορισμένους τυχερούς ιδιοκτήτες LEAF που θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν το βαρύτιμο τρόπαιο του UCL στο σπίτι τους και να απολαύσουν μια εικονική τελετή με πρεσβευτές της UEFA, όπως ο θρύλος Clarence Seedorf. Από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, το τρόπαιο του UCL θα ταξιδεύει στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top