Εντυπωσιακές λειτουργίες στη νέα εφαρμογή της MINI

Νέες υπηρεσίες και για τα ηλεκτροκίνητα  

MINI App εφαρμογή

Μία εφαρμογή νέας γενιάς διατίθεται για τους πελάτες σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες και στην Κορέα: Το MINI App υιοθετεί νέα σχεδίαση με διαισθητική και απλοποιημένη εμπειρία χρήστη και προσφέρει νέες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την ατομική ηλεκτρική μετακίνηση.
Χαρακτηριστικά και συνοπτική παρουσίαση του MINI App:

ΆΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Το MINI App είναι η νέα παγκόσμια διεπαφή στο όχημα. Προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, επιτρέπει την ενεργοποίηση των λειτουργιών από απόσταση όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα / ξεκλείδωμα θυρών.

ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. Η ανεύρεση των προορισμών γίνεται εύκολα μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας αναζήτησης και μπορεί να αποστέλλεται απευθείας από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Επίσης υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης των προορισμών από εφαρμογές τρίτων. Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας, τα πρατήρια ανεφοδιασμού και τους σταθμούς φόρτισης, καθώς και επιλογές στάθμευσης.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Η εφαρμογή προσφέρει νέες υπηρεσίες για το MINI Countryman Plug-In Hybrid και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, όπως βελτιωμένη επισκόπηση ηλεκτρικής αυτονομίας, κατάσταση και ιστορικό φόρτισης. Επίσης διατίθεται λειτουργία pre-conditioning (για θέρμανση του οχήματος το χειμώνα, ή ψύξη το καλοκαίρι, για παράδειγμα) για αυξημένη άνεση.

Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AFTERSALES . Το MINI App επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με εξουσιοδοτημένους επισκευαστές του δικτύου, MINI Service Partner s, και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τις απαιτήσεις σέρβις του οχήματός τους στην εφαρμογή. Κλείσιμο ραντεβού σε συνεργείο πραγματοποιείται απευθείας από την εφαρμογή, εάν χρειαστεί. Οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν επίσης με την υπηρεσία οδικής βοήθειας MINI Roadside Assistance μέσω της εφαρμογής σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το αυτοκίνητο.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή από τα Google Play Store και Apple App Store. Μέχρι τα μέσα του 2021,η MINI App θα διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες και σε 23 γλώσσες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top