Γιατί η νέα Rebel της Honda είναι...μεγάλη 

Δείτε τι ξεχωριστό διαθέτει ο εξοπλισμός της  

Honda Rebel 2021

Η Honda Motor Europe ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου μοντέλου στην γκάμα της για το 2021: την CMX1100 Rebel. Η δικύλινδρη CMX500 Rebel των 500 κ.εκ. του 2017, μία μοτοσυκλέτα ιδανική για κατόχους διπλώματος Α2, έδωσε μία άλλη διάσταση στην κατηγορία των custom μοτοσυκλετών, συνδυάζοντας την παράδοση των χειροποίητων “bobber” κατασκευών με καινοτόμες ιδέες. 

Όλοι οι αναβάτες, έμπειροι και λιγότερο έμπειροι, θα εκτιμήσουν το χαρακτήρα και τις επιδόσεις του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα των 1.084 κ.εκ., ο οποίος προέρχεται από την CRF1100L Africa Twin. Με ισχύ 87 ίππων (64kW) και ροπή 98Nm, ο δικύλινδρος Honda διακρίνεται για τη ροπή του στο χαμηλό φάσμα περιστροφής και την απόκρισή του στο μεσαίο, αλλά και για το απολαυστικό, μουσικό κρεσέντο που παράγει η εξάτμιση.


Η σέλα του συνεπιβάτη ξεβιδώνεται και αφαιρείται εύκολα ενώ κάτω από την custom εμφάνιση κρύβεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας: ο ηλεκτρονικός έλεγχος του γκαζιού Throttle By Wire (TBW) περιλαμβάνει τρία βασικά προγράμματα οδήγησης και ένα τέταρτο που μπορεί να ρυθμίσει πλήρως ο αναβάτης.

Όσο για το σύστημα Selectable Torque Control της Honda (HSTC) ρυθμίζεται επίσης σε τρία στάδια. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης Wheelie Control για τον έλεγχο ανύψωσης του τροχού στην επιτάχυνση και cruise control, ενώ προαιρετικά η μοτοσυκλέτα διατίθεται με το μοναδικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission) 6 σχέσεων της Honda.Αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός κλασικής εμφάνισης και σύγχρονης τεχνολογίας καθιστά τη νέα CMX1100 Rebel μία μοναδική και φρέσκια πρόταση στην αγορά και μοναδική σε μία κατηγορία όπου η καινοτομία σπανίζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top