Κορυφαία αναγνώριση για τις δύο γενιές του Nissan LEAF

 Η μεγάλη του αξία και ως μεταχειρισμένο 

Nissan LEAF Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς What Car?

Tο Nissan LEAF (40kWh), που κυκλοφόρησε το 2018, αναγνωρίστηκε ως Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο What Car?, στα Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Χρονιάς 2021.To What Car? επαίνεσε τον κομψό σχεδιασμό της δεύτερης γενιάς του Nissan LEAF (40kWh), καθώς και την  ακτίνα οδήγησης, τον πρακτικό χώρο αποσκευών και τις στάνταρ τεχνολογίες ασφαλείας που το συνοδεύουν, όπως η παρακολούθηση τυφλών σημείων και η αναγνώριση οδικών πινακίδων.

Παράλληλα, το Nissan LEAF πρώτης γενιάς επαινέθηκε από το What Car?, σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων με παρόμοιες τιμές, για την πρακτικότητα και την αξιοπιστία του. Στην ίδια κατηγορία των Μεταχειρισμένων EV, το LEAF κέρδισε το κριτήριο της τιμής, καθώς σε πολλά παραδείγματα μετά το 2017 με προϋπολογισμό αγοράς 13.000£, εμφανίζει την υψηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας 30kWh, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία έναντι των ανταγωνιστών του. 

Η ετήσια έρευνα αξιοπιστίας αυτοκινήτων του Which? περιλαμβάνει δείγμα άνω των 47.000 αυτοκινητιστών που ρωτήθηκαν σχετικά με τα αυτοκίνητά τους, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στις αξιολογήσεις αξιοπιστίας για εκατοντάδες αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η αξιοπιστία μεταξύ των τριών έως των οκτώ ετών ζωής του Nissan LEAF πρώτης γενιάς ήταν η κορυφαία στην κατηγορία. Γα τον λόγο αυτό, το LEAF βραβεύτηκε με το πολυπόθητο βραβείο του “Best Buy” (Καλύτερη Αγορά). 


Ο Andrew Humberstone, διευθύνων σύμβουλος της Nissan Motor (GB) Ltd., δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε και τις δύο γενιές του Nissan LEAF να συνεχίζουν να λαμβάνουν μια τέτοια αναγνώριση στην αναπτυσσόμενη αγορά των EVς. Το LEAF είναι το αυτοκίνητο που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης σε χιλιάδες αυτοκινητιστές, είτε πρόκειται για την τελευταία γενιά του LEAF e+, ή για παλαιότερα αυτοκίνητα που χρονολογούνται από το 2011 και αντιπροσωπεύουν μια πολύ προσιτή επιλογή κτήσης ενός EV." 


Εκτός των παραπάνω διακρίσεων, το Nissan LEAF (από το 2018) έχει αναγνωριστεί  ως το "Καλύτερο Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο" στα  βραβεία Driving Electric 2020 Awards,  που αξιολογούν τα καλύτερα υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται σήμερα. Αυτά τα βραβεία έρχονται να επιστεγάσουν μια μεγάλη σειρά επαίνων για την πρώτη γενιά του Nissan LEAF, η οποία αναγνωρίστηκε στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ως το "Καλύτερο EV" στα βραβεία Auto Express Used Car, για  τρία συναπτά έτη,  από το 2016-2018. 


Η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.),  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο  του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που πρόσφατα θέσπισε η κυβέρνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top