Πού βρίσκεται η νέα υπερσύγχρονη έκθεση της Ford 

Σας φέρνει το...αύριο 

Ford έκθεση The Mall Athens

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της έκθεσης, η Ford δημιούργησε ένα σύγχρονο διαδραστικό χώρο ψυχαγωγίας και μύησης των επισκεπτών στις πρωτοποριακές τεχνολογίες της εταιρείας .Το περίπτερο της Ford βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens σε ένα αρχιτεκτονικά άρτιο χώρο με επιφάνεια 640 τ.μ. στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον πλησιέστερο εκπρόσωπο του επίσημου δικτύου Ford.

Ο υψηλής αισθητικής πρωτοποριακός χώρος στεγάζει όλα τα μοντέλα της Ford και επιπλέον δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ζήσει μία μοναδική εμπειρία “Bring on Tomorrow”. 


Σε έναν εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης χώρο, έκτασης 640 τ.μ. η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν διαδραστικό χώρο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στις νέες τάσεις της αυτοκίνησης, και ταυτόχρονα μύησης στη φιλοσοφία, την ιστορία και τις τεχνολογίες της μάρκας.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα εξηλεκτρισμένη γκάμα μοντέλων Ford και τις ειδικές εκδόσεις Ford Performance 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top