Οι τιμές του ανανεωμένου Suzuki SWIFT Hybrid στην Ελλάδα  

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα συστήματα που διαθέτει 

Suzuki SWIFT Hybrid τιμές Ελλάδα

H Suzuki παρουσιάζει το νέο SWIFT Hybrid facelift, το μοντέλο που αποτελεί το πιο δημοφιλές σπορ hatchback της αγοράς. Οι αναβαθμίσεις του μοντέλου συνοψίζονται σε εξωτερικές αλλαγές που προσδίδουν έντονα σπορ χαρακτήρα, αναβαθμισμένο κινητήρα που προσφέρει αξεπέραστη οικονομία καυσίμου και επιπλέον συστήματα ασφαλείας που καθιστούν το Suzuki SWIFT Hybrid fl μια σημαντική επιλογή αγοράς.  


Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και οι μοντέρνες γραμμές του νέου SWIFT facelift εκπλήσσουν ευχάριστα. Το σπορ τιμόνι εμπνέει αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη πριν ακόμη εκκινήσει τον κινητήρα ο οδηγός. Στο άνετο εσωτερικό κυριαρχούν οι καθαρές, κομψές μινιμαλιστικές γραμμές, με τα κυλινδρικά όργανα ελέγχου λειτουργιών να δεσπόζουν στην κεντρική κονσόλα που θυμίζει πιλοτήριο. Το νέο SWIFT facelift διατίθεται με νέες ασημένιες διακοσμητικές επιλογές που ενισχύουν περαιτέρω την μοντέρνα και σπορ αίσθηση του εσωτερικού.


Ο νέος κινητήρας 1.2 DUALJET (K12D) διαθέτει σύστημα διπλού ψεκασμού σε κάθε κύλινδρο για υψηλή θερμική απόδοση. Τεχνολογικές καινοτομίες συμβάλλουν στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης συμπίεσης, τον μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων που επενεργεί άμεσα από χαμηλό εύρος στροφών κινητήρα και λειτουργεί σε μεγάλο εύρος γωνιών του στροφάλου, μια αντλία λαδιού μεταβλητής χωρητικότητας που μπορεί να διατηρήσει χαμηλή υδραυλική πίεση σε χαμηλές θερμοκρασίες κινητήρα και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μπεκ ψύξης εμβόλου που εκμηδενίζουν τις ψυκτικές απώλειες και τον θόρυβο του κινητήρα. Η απόδοση καυσίμου του κινητήρα DUALJET ενισχύεται περαιτέρω όταν συνδυάζεται με το σύστημα Suzuki Hybrid. 


Το σύστημα Suzuki HYBRID, το οποίο είναι εξοπλισμένο το SWIFT facelift, αποτελείται από μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG – Integrated Starter Generator) με λειτουργία ηλεκτρικού κινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα που έχει επεκταθεί από τα 3Ah στα 10Ah, παρέχοντας περαιτέρω βελτιωμένη απόδοση καυσίμου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά SWIFT.  Το υβριδικό σύστημα Suzuki μετατρέπει την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση σε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου. Η ισχύς που αποθηκεύεται στην μπαταρία χρησιμοποιείται από την ηλεκτρογεννήτρια ώστε να υποβοηθήσει τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση προσφέροντας υψηλότερη ροπή και ταυτόχρονα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Η ηλεκτρογεννήτρια επίσης αναλαμβάνει την παύση αλλά και την επανέναρξη λειτουργίας του κινητήρα όταν το αυτοκίνητο πρόκειται να σταματήσει (λειτουργία start-stop). 
 Το νέο SWIFT facelift συνεχίζει να πρωτοπορεί και στο τομέα της ασφάλειας τόσο των επιβατών, όσο και των πεζών, αποτελώντας μια από τις πιο ασφαλείς προτάσεις στην κατηγορία του, αφού διαθέτει: 


Dual Sensor Brake Support (DSBS), για πιο ασφαλή οδήγηση με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, 6 αερόσακους , σύστημα Hill Hold ,σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor),σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας (Rear Cross Traffic Alert),σύστημα αναγνώρισης σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition) , σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου (Blind spot monitor - BSM) ,σύστημα προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας. 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top