Η Goodyear αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του WTCR

Ποιές είναι οι προδιαγραφές    

Goodyear προμηθευτής WTCR

Για την Goodyear, ένα ακόμα συναρπαστικό διεθνές πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον πρώτο γύρο του WTCR- FIA World Touring Car Cup. Η Goodyear ορίστηκε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών σε αυτή την δημοφιλή διοργάνωση, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμα κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμιου επιπέδου.  Η σεζόν WTCR ξεκινά με τον Αγώνα του Βελγίου που περιλαμβάνει δύο αγώνες στο Circuit του Zolder, αυτό το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου για να εκκινήσει ένα πιεσμένο, γεμάτο αναπροσαρμογές ημερολόγιο, που πλέον θα επικεντρώνεται στην Ευρώπη.  


Όλες οι ομάδες του WTCR θα χρησιμοποιήσουν μια συγκεκριμένη προδιαγραφή αγωνιστικών ελαστικών Goodyear Eagle F1 SuperSport προσαρμοσμένα σε ξηρές συνθήκες και θα έχουν πρόσβαση σε μια μοναδική προδιαγραφή ελαστικού για υγρό οδόστρωμα. Η απόφαση για τη χρήση ενός μόνο ευέλικτου slick ελαστικού, αντί για ένα σύνολο διαφορετικών ελαστικών, θεωρείται άκρως σημαντική για τη συνεργασία της Goodyear με την WTCR και την Eurosport Events. Οι αγώνες WTCR είναι flat-out δοκιμές, δίχως αλλαγές ελαστικών στα μέσα του αγώνα. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι εκδόσεις ελαστικών δρόμου της σειράς Goodyear Eagle F1 Supersport οι οποίες περιλαμβάνουν υλικά που ταιριάζουν στις εκδόσεις ελαστικών δρόμου πολλών αυτοκινήτων WTCR, υπογραμμίζοντας την αυξημένη προσοχή της Goodyear στην εξαιρετικά υψηλή απόδοση (UHP) και στην εξαιρετικά υπερυψηλή αποδόση της αγοράς αυτοκινήτου (UUHP).   

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top