Ανακοίνωση της Renault για στήριξη αθλητικών σωματείων

Κλήρωση CLIO 

Renault Automotivo Αθλητικός Όμιλος Τριγλίας Ραφήνας κλήρωση Renautl Clio

Απο το γραφείο  τύπου της TEOREN MOTORS Α.Ε. που αντιπροσωπεύει την  Renault & Dacia στην Ελλάδα  ανακοινώθηκε μια πρωτοβουλία για την στήριξη του ιστορικού αθλητικού όμιλου Τριγλίας Ραφήνας. "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια πρόσφατη δράση της εταιρείας Automotivo A.E.B.E., Εξουσιοδοτημένου Διανομέα και Επισκευαστή Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια.


«Η εταιρεία Automotivo A.E.B.E., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια, με πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων, καθώς και της παροχής υπηρεσιών after sales, είναι γνωστή για τις κοινωνικές της δράσεις. Ανάμεσά τους ανήκει και η υποστήριξη αθλητικών σωματείων στην προσπάθειά τους να αντλήσουν έσοδα για τις δραστηριότητές τους. Τα αθλητικά σωματεία προάγουν μια υγιή στάση ζωής, ειδικά για τους νέους κάθε κοινότητας, στηρίζοντας τον αθλητισμό και προωθώντας υψηλά ιδανικά, όπως είναι το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα.


Στο πλαίσιο αυτό, φέτος η Automotivo A.E.B.E. στηρίζει τον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Τριγλίας Ραφήνας. Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας έχει μακρά ιστορία, που κρατάει από το 1932. Για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, η οικογένεια της Τριγλίας Ραφήνας διοργανώνει μεγάλη λαχειοφόρο αγορά, κληρώνοντας ένα νέο Renault CLIO αξίας 13.590 ευρώ. Το πανευρωπαϊκό best seller, το εντυπωσιακό και 5άστερο, νέο Renault CLIO έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας και εκτίθεται για τους σκοπούς της λαχειοφόρου αγοράς. Οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν να προμηθευτούν λαχνούς από τα μέλη του Δ.Σ. και από την γραμματεία στα γραφεία του συλλόγου, που βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top