Η Ford φροντίζει για το περιβάλλον 

Δείτε το απίστευτο ποσό που ξοδεύει 

Ford προστασία περιβάλλον

Η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να τροφοδοτεί μέχρι το 2035 όλα τα εργοστάσια παραγωγής οχημάτων που διαθέτει με ενέργεια που παράγεται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές. Αυτή τη στιγμή η Ford ήδη χρησιμοποιεί αποκλειστικά πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για όλες τις εγκαταστάσεις της στη Μ. Βρετανία, στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, καθώς και στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η Ευρώπη είναι από τις πρώτες περιοχές για τις οποίες η Ford στοχεύει σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, πριν την επίτευξη του σχετικού στόχου σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ στις ς ΗΠΑ, η Ford είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη μείωση των εκπομπών CO2 στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή και συνεργάζεται με την πολιτεία της Καλιφόρνια για τη θέσπιση αυστηρότερων προτύπων σχετικά με τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από αυτοκίνητα.

Η Ford επενδύει πάνω από 11,5 δισεκ. δολάρια στα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2022 και δεσμεύεται να προσφέρει μία εξηλεκτρισμένη έκδοση για κάθε επιβατικό μοντέλο που θα λανσάρει στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σε αυτή η Ford προγραμματίζει να αυξήσει τον αριθμό των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της σε 18 μέχρι το τέλος του 2021, περιλαμβάνοντας στη γκάμα της ήπια υβριδικά, πλήρως υβριδικά, plug-in υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα με μπαταρία.

Επιπλέον η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι από τις υψηλότερες προτεραιότητες της Ford. Η εταιρεία κινήθηκε γρήγορα μόλις ενέσκηψε η πανδημία του COVID-19, κλείνοντας εργοστάσια, επιστρατεύοντας τεχνολογίες που επιτρέπουν σε πολλούς από τους ανθρώπους της να εργάζονται από απόσταση και υλοποιώντας προγράμματα για την υποστήριξη της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας τους. Σε όλο τον κόσμο, η Ford βοήθησε επίσης στην παραγωγή αναπνευστήρων, αναπνευστικών συσκευών και ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top