Τι κάνει ξεχωριστό το Nissan LEAF

Τα συστήματα υποστήριξης του οδηγού

Nissan LEAF προσόντα

Γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειό του φέτος, το LEAF επωφελείται από την πλούσια τεχνογνωσία της  Nissan στα  ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Το LEAF των 40 kWh και το LEAF e + των 62 kWh παρέχουν ένα βελτιστοποιημένο μείγμα συναρπαστικής απόδοσης  ισχύος και εμβέλειας, που φτάνει τα 389 km και τα 528 km, στον αστικό κύκλο WLTP, αντίστοιχα. 

Μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες υποστήριξης οδηγού συμπληρώνουν την συναρπαστική  οδηγική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ProPILOT,  το οποίο παρέχει υποβοηθούμενη οδήγηση, επιτάχυνση και πέδηση για να υποστηρίξει τον οδηγό σε μεγάλες διαδρομές, αλλά και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία. 

Η προηγμένη τεχνολογία επεκτείνεται και στο τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, το οποίο διαθέτει Apple CarPlay® και Android Auto για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση smartphones. 

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top