Ήρθε στην Ελλάδα το νέο εξηλεκτρισμένο Ford Kuga-Τιμές  

Προσφέρεται ως ήπια υβριδικό (mHEV) με κινητήρα 2.0 λίτρων  

Ford Kuga 2020 τιμές

Το νέο Kuga έρχεται στην ελληνική αγορά για να ενδυναμώσει τη δημοφιλή γκάμα των SUV μοντέλων της Ford, δίπλα στα καταξιωμένα EcoSport και Puma, αποτελώντας σήμερα το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Με βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, αλλά ταυτόχρονα σε plug-in υβριδικές και ήπια υβριδικές, είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Trend, Titanium, ST-Line, ST-LineX και Vignale), που συνδυάζονται με μία υπερ-πλήρη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων.

Αναλυτικότερα, το νέο Ford Kuga διατίθεται στην Ελλάδα με: 

Κινητήρα βενζίνης 1.5LEcoBoost 150PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς 
Πετρελαιοκινητήρα1.5LEcoBlue 120PS, 6-τάχυτο μηχανικό ή8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς 
Πετρελαιοκινητήρα2.0LEcoBlue 190PS,8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

 

Η Plug-in υβριδική έκδοση (PHEV) με τον βενζινοκινητήρα 2.5L Duratec 225 PS, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το νέο Kuga Plug-In Hybrid αποδίδει 225 ίππους και προσφέρει αυτονομία κίνησης αμιγώς με το ηλεκτρικό μοτέρ για απόσταση έως 72 km NEDC (56 km WLTP). Παράλληλα, διαθέτει κατανάλωση από 1,2 l/100 km NEDC (από 1,4l/100 km WLTP) και εκπομπές CO2 από 26 g/km NEDC (από 32 g/km WLTP). Η μπαταρία του συστήματος μπορεί να φορτιστεί πλήρως και με σύνδεση σε εξωτερική ηλεκτρική παροχή 230-volt σε λιγότερο από 6 ώρες. 

Ήπια υβριδική έκδοση (mHEV) με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0LEcoBlue 150 PS, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς .Το ήπια υβριδικό Kuga αξιοποιεί την τεχνολογία mHEV της Ford συνδυάζοντάς τη με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue των 150 ίππων για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η έκδοση EcoBlue Hybrid του νέου Ford Kuga χρησιμοποιεί μία ενσωματωμένη γεννήτρια ρεύματος η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλεκτρικό μοτέρ που συνεπικουρεί στην κίνηση του αυτοκινήτου. 


Το νέο Ford Kuga διαθέτει πλούσια συστήματα άνεσης και ασφάλειας ένα ενσωματωμένο modem που του επιτρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο internet. Με αυτό τον τρόπο, ο οδηγός του νέου Ford Kuga μπορεί μέσα από την εφαρμογή FordPass να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από μακριά, να ελέγχει την στάθμη καυσίμου και τη φόρτιση της μπαταρίας, ή να λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα για την πίεση των ελαστικών

Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές :  


Το νέο Ford Kuga μπορεί να αποκτηθεί εύκολα με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς, μέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος “MyKuga” της Ford Finance, το οποίο προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας και προσφέρει τους πλέον προνομιακούς όρους με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο από 1% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top