#MusicMonday και η Fiat μας κρατάει συντροφιά στο σπίτι με συναυλίες 

Ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν

Fiat Chrysler Automobiles #MusicMonday

Η Fiat Chrysler Automobiles και οι εταιρείες της, συνεχίζουν με μια ευρεία γκάμα δράσεων αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19.Πρόκειται για μια σειρά live εμφανίσεων δημοφιλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων της μουσικής σκηνής που ενώνουν τη φωνή τους με την FCA για να υποστηρίξουν τον κόσμο που μένει σπίτι για να προστατευθεί από την πανδημία του COVID-19.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις ζωντανές εμφανίσεις μέσω του Facebook, να θέσει τις ερωτήσεις του στους αγαπημένους του καλλιτέχνες, αλλά και να ξαναδεί αυτές τις μοναδικές παραστάσεις όσες φορές θέλει μέσω του Youtube.Κάθε Δευτέρα, η #MusicMonday της FCA, προσκαλεί δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής για να προσφέρουν μια ξεχωριστή ζωντανή παράσταση μέσω του Facebook. Αυτή τη Δευτέρα 27/4 στις 8μ.μ. ώρα Ελλάδος, το δημοφιλές Βρετανικό ροκ συγκρότημα The Sturts θα ανέβει στη διαδικτυακή σκηνή της Fiat Chrysler Automobiles  για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Με επιρροές από θρυλικά συγκροτήματα, όπως οι Queen, οι Rolling Stones και οι Aerosmith, οι Struts, αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά παραδείγματα της διαχρονικότητας της κλασσικής ροκ μουσικής.

Στην πρωτοβουλία #MusicMonday έχουν ήδη συμμετάσχει οι X Ambassadors και ο Dermot Kennedy, με τις εμφανίσεις τους να είναι διαθέσιμες για θέαση μέσω του Youtube.Στο πνεύμα αυτών των ειδικών συνθηκών που διανύουμε, οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στα #MusicMonday πραγματοποιούνται από το σπίτι τους και εστιάζουν περισσότερο στην άμεση επικοινωνία με το κοινό και λιγότερο στην αψεγάδιαστη απόδοση της μουσικής.  Η Fiat Chrysler Automobiles και οι εταιρείες της, συνεχίζουν με μια ευρεία γκάμα δράσεων αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19, που περιλαμβάνουν την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού και μέσων προσωπικής προστασίας, αλλά και την υποστήριξη των αρχών και των τοπικών κοινοτήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top