Η Nissan “βάζει στην πρίζα” τους...σέρφερ  με το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200

 Ποια είναι η αυτονομία του

Nissan e-NV200 σέρφερ

Στρέφοντας το τιμόνι στην κατεύθυνση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον,  η Nissan συνεργάζεται με μια νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά επιχειρηματιών, παρέχοντάς τους οχήματα με μηδενικές εκπομπές για να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. 


 Η Michelle des Bouillons είναι επαγγελματίας surfer και  μια νέα επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται  σε ιστιοσανίδες, συναφή αξεσουάρ και μαγιό, όλα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά. Γι’ αυτό, η Nissan κάνει πραγματικότητα  την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές για την επιχείρησή της, με το 100% ηλεκτρικό e-NV200 και το Nissan LEAF. 


Η υπογραφή 'Electrify the World' της Nissan είναι πλέον εμφανής στις σανίδες του surf και στο μαγιό της Michelle και ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει  να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους στη βιώσιμη κινητικότητα και στην ηλεκτροκίνηση. Το αξιόπιστο Nissan e-NV200 είναι μια έξυπνη επιλογή. Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, υποστηρίζεται από 8ετή εγγύηση και έχει εμβέλεια οδήγησης έως 301 χλμ  σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP,σε αστικό κύκλο, καλύπτοντας  με άνεση ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων. νώ σχεδόν 10.000 παρεδόθησαν σε  πελάτες, μόνο το 2019. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top