Η BMW βάζει όλο και περισσότερα μοντέλα στην πρίζα

-Πότε έρχονται 

BMW Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2020

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των plug-in υβριδικών εκδόσεων, η BMW συνεχίζει ακάθεκτη τη στρατηγική εξηλεκτρισμού των πολυτελών μοντέλων της. Η  BMW παρουσιάζει τέσσερις νέες plug-in υβριδικές προτάσεις στην πολυτελή μεσαία κατηγορία. Οι νέες εκδόσεις της BMW Σειράς 3 θα προσφέρουν μία άκρως αποδοτική οδηγική απόλαυση από το καλοκαίρι του 2020.


Το BMW Group σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα του με 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2023, εκ των οποίων πάνω από τα μισά θα λειτουργούν αμιγώς με ηλεκτροκίνηση. Η παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού BMW iX3 θα ξεκινήσει πριν από τα τέλη του 2020, ενώ του χρόνου θα ακολουθήσει το BMW i4 και το BMW iNEXT.

Με το λανσάρισμα του BMW iX3, το επιτυχημένο Sports Activity Vehicle γίνεται το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα διατίθεται με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, ένα plug-in υβριδικό σύστημα και αμιγή ηλεκτροκίνηση. Με τη στρατηγική “Power of Choice” (Η Δύναμη της Επιλογής), το BMW Group ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών του ανά τον κόσμο. Ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών κίνησης διαμορφώνει μία ποικίλη γκάμα μοντέλων προσαρμοσμένων στο θεσμικό πλαίσιο και τις ατομικές απαιτήσεις.


Οι επιλογές συστημάτων κίνησης αυξάνονται και για την BMW Σειρά 3.  Στο μέλλον, θα διατίθενται για πρώτη φορά μοντέλα touring με ηλεκτροκίνηση. Μιλάμε για την  BMW 330e Touring και τη νέας BMW 330e xDrive Touring .Η αλληλεπίδραση plug-in υβριδικής τεχνολογίας και ευφυούς τετρακίνησης αξιοποιείται στη νέα BMW 330e xDrive .


 Η νέα BMW M340d xDrive Sedan  και η νέα BMW M340d xDrive Touring χρησιμοποιούν έναν εν σειρά 6-κύλινδρο κινητήρα diesel με ισχύ 250 kW/340 hp και ήπιο υβριδικό σύστημα με μίζα γεννήτρια 48-volt. Με την έναρξη πωλήσεων των δύο μοντέλων BMW M και των τριών ακόμα plug-in υβριδικών, ο αριθμός εκδόσεων κινητήριων συνόλων που διατίθενται για την BMW Σειρά 3 θα αυξηθεί σε τέσσερις βενζινοκινητήρες, τέσσερις diesel και ένα plug-in υβριδικό σύστημα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top