Τα υβριδικά και ηλεκτρικά Renault που έρχονται

Hλεκτρική επανάσταση και για την Dacia  

Renault Dacia Υβριδικά Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

To  Groupe Renault θα παρατάξει στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης όλο το στόλο των υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων του, με τον οποίο ετοιμάζει την ηλεκτρική του αντεπίθεση, αρχής γενομένης από τη χρονιά που διανύουμε.

 
 Η Renault θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό πρωτότυπο MORPHOZ που αντικατοπτρίζει το όραμά της για την αυτοκίνηση του μέλλοντος. 


 Το νέο ηλεκτρικό Twingo Z.E. καθώς και το νέο Megane Sports Tourer E-TECH Plug-in θα παρουσιαστούν επίσημα για πρώτη φορά, σηματοδοτώντας το νέο κεφάλαιο της ηλεκτρικής αντεπίθεσης της Renault. 

Ηλεκτρική θα είναι η επανάσταση και για τη Dacia! Στη Γενεύη θα παρουσιαστεί, σε παγκόσμια πρώτη, το πιο προσιτό 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Παράλληλα, η Dacia θα παρουσιάσει και τον νέο της ECO-G κινητήρα, αλλά και την επετειακή έκδοση «Anniversary», για τον εορτασμό των 15 χρόνων της στην Ευρώπη. 


 Η Alpine θα παρουσιάσει 2 νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, καθώς και την Alpine A110 SportsX, μια σχεδιαστική σπουδή που παρουσιάστηκε στο International Automobile Festival τον Ιανουάριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top